Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heeren 4 in Antwerpen afgelopen weekend
Zaterdagmiddag 24 Maart Musschen naar de Dragons;

Bloemendaal Heeren 4 vertrekt met 14 man richting Antwerpen voor de jaarlijkse internationale trip. Dit keer was er een oefenwedstrijd gepland tegen de KHC Dragons in Brasschaat.

Rondom 15:00 uur druppelde het team en de begeleiding binnen in het pittoreske centrum van Antwerpen.
De begeleiding kon op het terras al genieten van een 'pintekke' in de zon, terwijl het team zich voorbereidde op een zware wedstrijd.

Om 17:00 uur kwamen we aan bij het clubhuis van de Dragons, het clubhuis heeft zelfs een naam; The Mansion.
Het veld werd netjes gesproeid en Heeren 4 was er klaar voor. Een pittige wedstrijd want uiteindelijk speelden we tegen een mix van Mineur Heren 1 en H2. Vriendelijk genoeg mochten wij in het vertrouwde Oranje spelen en de Dragons in het wit.

Het professionele spel van de Dragons zorgde voor veel druk maar onze muur hield stand. We hebben goed tegenstand kunnen bieden en tactisch veel geleerd, helaas wel met dubbele cijfers eraf maar we hebben wel de eer van de Musschen gered met een goal!

De derde helft begonnen wij dan direct weer zeer sterk en waren ook favoriet voor de titel. De Dragons kwamen halverwege tactisch gezien goed terug maar waren uiteindelijk kansloos tegen de Musschen. Ze hebben overigens geen Paddel bij 'The Mansion' maar wel een soort van culinaire 'bitterballen'...

Vervolgens Antwerpen 's nachts onveilig gemaakt (maar keurig achtergelaten hoor waarde leden, u bent er allen nog welkom), het was een legendarische avond met diverse bierschuren, karaokebars, friet/shoamakots, dames en Lloyd Banks!

Omdat er redelijk wat fanatieke Bloemigans zich in ons team bevinden waren we zondag op tijd vertrokken om de wedstrijd tegen Hurley te bekijken, 4-0 keurig! De zon schijnt weer op 't Kopje, het beloven mooie maanden te worden.

Volgend jaar een nieuw internationaal avontuur!

For├ža Bloemendaal!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda