Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: maar liefst 12 herfstkampioenen!

De voorcompetitie zit er op. Er zijn maar liefst 12 teams kampioen geworden. Opvallend is dat alle teams in de JD lijn overtuigend 1e zijn geworden in hun poule. Over het algemeen zijn alle wedstrijden goed verlopen. Natuurlijk zitten er wedstrijden bij waar de emotionaliteit de overhand krijgt. Ik vind het als TD heel erg belangrijk dat we vooral naar ons zelf blijven kijken en ons niet laten verleiden door het feit dat de tegenstander over de schreef gaat. Wat zijn onze waarden en normen? Ik vind dat we ten alle tijden respectvol moeten blijven tegen de scheidsrechters en tegenstanders. Vooral scheidsrechters hebben nog wel eens te verduren. Natuurlijk is het vast niet altijd zo dat iemand super staat te fluiten, maar we gaan er wel vanuit dat deze het naar eer en geweten doet. Daar werd door een supporter van een tegenstander dit weekend sterk aan getwijfeld. Zo werd er tegen een bondsscheidsrechter geroepen dat deze wel eerlijk moest blijven fluiten. In mijn ogen een totaal onzinnige opmerking, want als we daar bij bondsscheidsrechters al aan gaan twijfelen, is het eind zoek. Wij als Bloemendaal moeten dus het goede voorbeeld geven en laten we dus vooral bij ons zelf blijven. Zijn er bv Bloemendaal toeschouwers die zich toch zouden misdragen, spreek elkaar er dan vooral op aan!

 

Het trainingsschema van deze week ziet er als volgt uit:

Maandag 15 okt en dinsdag 16 okt zijn alle trainingen gewoon volgens schema.

Woensdag 17 okt zijn alle E, F en Musjes trainingen volgens schema. Alle ABCD trainingen vervallen

Woensdag 17 okt 1630-1800: D clinic voor alle D teams en van 1815-1945: AB clinic voor alle A en B teams door Heren 1.

Donderdag 18 oktober 1715-1845: C Clinic door Dames 1. Alle ABCD trainingen vervallen.

Vrijdag 19 oktober vervallen alle trainingen, tenzij anders is afgesproken.

In de week van 22 oktober vervallen alle trainingen, tenzij anders is afgesproken met de trainer.

 

JA1, MB1, JB1 en JC1 spelen komend weekend beslissingswedstrijden. MC1 en JD1 zijn herfstkampioen!

JA1 verloor met 2-1 van Pinoké. Van deze ploeg werd 3 weken geleden nog een stuk dikker verloren, dus onze mannen zijn dichterbij gekomen. De heren zijn verzekerd van het IDC, maar kunnen zich zaterdag plaatsen voor de Landelijke competitie. JB1 verloor met 4-2 van de Reigers. De mannen moesten winnen om zich te plaatsen voor de super B league. Nu kan het als nog, al moet er zondag dan 2x gewonnen gaan worden! JC1 speelde een hele spannende wedstrijd tegen HBS. De mannen stonden lang met 1-0 achter. Na de rust kwam er echter een heel ander team het veld in. Een team dat wilde winnen! Via een mooie tip werd het 1-1. Vlak voor het einde werd het nog bijna 2-1. De mannen zijn nu wel iig geplaatst voor het IDC-2, maar zondag kunnen de mannen een plaats voor het IDC 1 afdwingen. JD1 speelde heel goed tegen de Terriërs. Dat moet ook wel, want als je 25-0 wint dan kan je onmogelijk slecht gespeeld hebben. Door deze enorme overwinning zijn ze ook nog eens kampioen geworden!

MA1 moest winnen van Pinoké om een plaats in het landelijk af te dwingen. Het zag er lang goed uit, want na 3 minuten stonden de meiden al met 1-0 voor. Helaas kwam Pinoké in de 2e helft langszij. Uiteindelijk waren de gasten met 2-1 te sterk, maar MA1 heeft zich wel geplaatst voor het IDC. Voor MB1 stond er weinig op het spel tegen Pinoké. De meiden konden namelijk geen 1e meer worden. Uiteindelijk werd er met 3-0 verloren. De meiden zijn al verzekerd van het IDC, maar kunnen zondag zelfs een plaatsje voor het landelijk afdwingen. MC1 is herfstkampioen geworden! Bennebroek werd maar liefst met 6-1 verslagen en dat betekende de 5e overwinning op rij! Wat wel een schaduw gaf op het kampioenschap is de gebroken arm van Mikki. Heel veel sterkte Mikki! MD1 sloot de voorcompetitie met een 10-3 overwinning af tegen Qui Vive. Het team van coach Teun de Nooijer is door deze overwinning 2e geworden in de competitie.

 

Programma beslissingswedstrijden:

Zaterdag 20 oktober JA1 - Hurley/Rood-Wit /JA1 om 16.00 uur op Alliance

Zondag 21 oktober MB1 – Alliance/ MB1 om 11.00 uur op Amsterdam

Zondag 21 oktober JB1 – Xenios/JB1 om 11.00 uur op Alliance. Als er gewonnen wordt moeten de mannen om 1430 uur nogmaals spelen.

Zondag 21 oktober JC1 – Amsterdam JC1 om 12.45 uur op Amsterdam.

 

Komende zaterdag komen ook veel Bloemendaalse talenten in actie. In het Amsterdamse Bos vindt namelijk de 1e DOD plaats. Namens Noord-Holland zullen zij dan de degens kruizen met andere districten. Heel veel succes allemaal!

 

Door een 5-0 overwinning van JA2 op Amstelveen zijn de mannen herfstkampioen geworden. Er zaten trouwens een paar mooie goals van Mees bij. Gefeliciteerd mannen!! JA3 was met 3-0 te sterk voor Hoorn. De uitslag van Hurley ontbreekt, dus helaas is het niet bekend of onze mannen 1e of 2e zijn geworden. JB2 verloor met 5-2 van de kampioen Rood-Wit. JB3 kijkt uit naar de nieuwe poule indeling na de herfst, want deze poule was helaas iets te sterk. JB4 is kampioen geworden, dankzij een 7-1 overwinning op Hurley. Ze bleven de Kraaien met 2 doelpunten voor! JB5 speelde met 3-3 gelijk tegen de Kraaien en zijn daardoor knap 3e geworden. JC2 leed hun 1e nederlaag. Er werd met 3-2 verloren van Qui Vive, maar de mannen zijn wel op doelsaldo herfstkampioen geworden. JC3 was voor de wedstrijd al heel fanatiek aan het inspelen voor de wedstrijd. Tot nu toe hadden ze alle wedstrijden verloren, maar tegen Bennebroek moest het gaan gebeuren! Dat lukte ook, want er werd met 1-0 gewonnen. Gefeliciteerd mannen. JC4 verloor in de strijd om de 2e plaats met 4-1 van de Kraaien, waardoor ze 3e zijn geëndigd. JC5 speelde 1-1 tegen Amsterdam, maar ze zijn wel knap 2e geworden! JC6 kijkt uit naar een nieuwe poule indeling en hopen dan op meer gelijkwaardige wedstrijden. JD2 speelde de topper tegen Alliance. De mannen bleken echter al snel veel te sterk, want er werd 6-2 gewonnen. Hierdoor zijn ze herfstkampioen. Gefeliciteerd mannen. JD3 sluit de competitie met 70 goals voor en 1 tegen af. Of te wel ze zijn op hun sloffen kampioen geworden! JD4 kwam niet in actie en was vorige week al kampioen geworden. JD5 verloor met 4-2 van Pinoké, maar toch mogen deze mannen ook de herfstschaal omhoog houden.

 

MA2 ging met 3-0 ten onder tegen de kampioen de Kikkers. Van MA3 ontbreekt helaas de uitslag. MA4 hoopte eindelijk op een gelijkwaardige wedstrijd, maar dat werd het helaas niet. Hopelijk na de herfst. MB2 was met liefst 12-1 te sterk voor Abcoude. Tevens zijn ze ook 1e in hun poule geworden. Gefeliciteerd meiden! MB3 verloor met 3-0 van Alliance, maar zijn wel mooi op de 2e plaats geëndigd. MB4 pakte hun 4e puntje van de competitie door met 2-2 gelijk te spelen tegen de Reigers. MB5 pakte hun 3e overwinning en zijn daardoor ook 3e geworden in hun poule. MB6 verloor helaas nipt met 2-0 van Haarlem. MC2 speelde met 2-2 gelijk tegen Xenios. Hierdoor werden de meiden net geen 1e, maar zijn ze wel de hele competitie ongeslagen gebleven! MC3 pakte hun 1e overwinning en deden dat maar liefst met 5-0 tegen Haarlem! MC4 speelde met 2-2 gelijk tegen Haarlem en eindigt daarmee op een mooie 3e plek. MC5 won maar liefst met 10-1 van Hoorn en zijn daardoor 2e geworden! MC6 speelde met 2-2 gelijk tegen Athena. MC7 speelde om het kampioenschap tegen Alkmaar. Er werd gelukkig met 1-0 gewonnen, waardoor de meiden herfstkampioen zijn. Gefeliciteerd! Voor MD2 was er geen kruit gewassen tegen koploper Myra. MD3 wist wel te winnen van Myra, want het werd 2-1. MD4 was met 5-0 te sterk voor Hurley en is daardoor 2e geworden. MD5 is kampioen geworden door een 5-0 overwinning op Alliance. Gefeliciteerd meiden. MD6 verloor helaas met 2-0 van Abcoude. MD7 was helaas niet opgewassen tegen de tegenstanders in hun poule. Gelukkig is er echter na de herfst een herindeling, zodat de meiden dan hopelijk in een leukere poule zitten.

 

Fijne vakantie en de teams die dit weekend in actie moeten komen, heel veel succes!

 

Jorge Nolte

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda