Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: superweek voor de jeugd

 

Spannende beslissingswedstrijden, districtsdagen voor de topjeugd en Dames en Heren 1 die meer dan 300 kinderen trainden.

Afgelopen weekend kwamen maar liefst vier jeugdteams in actie bij beslissingswedstrijden. JA1 beet op zaterdag de spits af. Op Alliance speelden de mannen van Andree Morees tegen Hurley. Binnen 1 minuut stonden de mannen al met 1-0 voor. In de 35e minuut werd het 2-0. Na rust leek het nog ff spannend te worden, maar toen gingen de mannen los! Maar liefst met 8-1 wisten de mannen te winnen. Kees, Andre en natuurlijk alle mannen van harte gefeliciteerd met het behalen van de landelijke competitie!


MB1 kon zondag ook een plaats voor het landelijk afdwingen. Nienke opende de score uit een strafcornervariant. Uiteindelijk werd in een spannende strijd Alliance met 3-1 verslagen. Alle meiden van harte gefeliciteerd en natuurlijk ook Ralph en Jeroen! JB1 had veel pech gehad de afgelopen weken, maar dit weekend moest het gebeuren. De mannen speelden 2 wedstrijden in een drieluik. Alliance werd eerst met 3-1 verslagen en daarna Xenios met 9-2. Vincent, Douwe en alle mannen uit B1 van harte gefeliciteerd. Yannick, Jasper en Bart ook super bedankt voor de afgelopen weken. Ook Vincent en Stan super bedankt voor het fluiten!


JC1 was al zeker van IDC2, maar kon tegen Amsterdam zelfs een plaats voor het IDC 1 af te dwingen. Het jonge team van Warner leverde een fantastische prestatie door Amsterdam op Amsterdam met 4-2 te verslaan. Mannen en natuurlijk Warner en Dasja van harte gefeliciteerd.


 

Clinics Dames 1 en Heren 1

Afgelopen woensdag en donderdag waren er clinics voor de ABCD jeugd. Heren 1 en Dames 1 waren present om de jeugd de fijne kneepjes van het vak te leren. 125 kids bij de D, 110 bij de AB en 90 bij de C zorgde voor een enorm succes. Fantastisch dat er zoveel kids waren en super dat onze vlaggenschepen H1 en D1 met zoveel enthousiasme training hebben gegeven. Ik wil ook graag Ewout bedanken voor al zijn hulp bij de clinics!


 

Bloemendalers in Noord-Hollands

Zaterdag was ook de DOD in het Amsterdamsche bos. Daan, Bob, David, Philine, Puck, Michelle, Eefje, Bruno, Sascha, Maurits en Tim kwamen namens Bloemendaal in actie voor het district Noord-Holland. Het was mooi om zoveel Bloemendalers in actie te zien op de velden van Hurley, Pinoké en Amsterdam. Mikki was de grote pechvogel. Zijn stond wel op de lijst, maar moest door haar blessure afhaken.

 

Geniet van de herfstvakantie en tot volgende week!

 

Jorge Nolte

 

 

 

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda