Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: onderlinge toernooitjes op een echte familieclub

Bloemendaal is voor mij een op en top familieclub! Als je kijkt naar de zaterdag en zondag dan zie je veel dezelfde mensen. Op zaterdag moedigen zij hun kids aan en op zondag slaan ze zelf een balletje.

Als je kijkt hoeveel toeschouwers H1 heeft bij een thuisduel, dan is menig hoofdklasseclub daar jaloers op. Ook bij Dames 1 is het toeschouwersaantal gegroeid. De dames komen nog 1 keer in actie. As zondag om 12.45 uur op thuis,  op 't Kopje. Zij zijn zo wat het enige team dat zondag thuis speelt. Hopelijk maken veel mensen tijd om, tussen het maken van hun surprises, de Damus aan te komen moedigen tegen Push.


 

KG2 waterveld

Een ander teken van de familieclub is de verkoop van de obligatiemussen. Het heeft er alle schijn van dat het 2e waterveld er gaat komen! Vrijdagavond weten we het zeker. Dat zou echt super nieuws voor de hele club zijn ! Een verdubbeling van de teams die op water kunnen trainen en spelen. Een super impuls!!

Ook zijn deze week de netten achter veld 1 vervangen, waardoor het een stuk veiliger is geworden. Het veldje tussen vel 1&2 is opgepimpt. Hierdoor kunnen de kids altijd lekker klooien met een balletje. dat alles onder leiding van onze clubmanager Jules. Het veldje zal gebruikt gaan worden voor keeperstraining en cornertraining. Al met al zijn we lekker bezig!


 

Laatste trainingen

Deze week zijn de laatste trainingen voor de ABCD. Komend weekend spelen zij hun laatste veldwedstrijd van 2012. De E en de F gaan nog wel twee weken door. Volgende week trainen de 2e jaars E op woensdag en zal er een onderling toernooitje zijn op do 6 dec. Dit komt in de plaats van hun 2etraining.

Ook voor de alle D-teams en alle C-teams organiseren we nog een onderling toernooitje. Dus van de C1 t/m C7! Alle teams worden door elkaar heen gemixt, zodat je ook een keer met kinderen hockeyt uit andere teams!


 

Het schema van 6 december:

15.45-16.45 Onderling toernooitje voor alle 2ejaars E

16.45-17.45 Onderling toernooitje voor de gehele D

18.00-19.00 Onderling toernooitje voor de gehele C


 

Resultaten van afgelopen weekend

MA1 staat door een 1-0 overwinning op Alliance bovenaan de ranglijst! MA2 kwam goed terug van 3-0 tot 3-2, maar redde het net niet, ondanks een geweldig keepende Teska. MA3 blijft het goed doen, want dit keer werd ook een puntje van Amsterdam afgesnoept!

De meiden van MB1 reisden voor het eerst in hun leven met een stick naar Friesland toe. Leeuwarden was de tegenstander. Onze meiden kwamen terug met 3 punten in de tas terug door een 3-1 overwinning. MB4 boekte hun eerste overwinning door Hurley met 3-2 te verslaan!

MC1 ging helaas met 1-0 kopje onder tegen de koploper Amsterdam. MC2 zit in een spannende evenwichtige poule. Zaterdag kwamen de meiden met 3-1 achter, maar door twee goals van Kim werd het toch 3-3. MC3 is medekoploper door een 1-0 overwinning op HBS. MC4 heeft het zwaar in de poule. Dit keer waren ze dicht bij een puntje, maar verloren helaas nipt met 2-1. MC5 blijft het goed doen. Dit keer werd Hoorn met 3-0 verslagen! Ook MC6 zit in een pittige poule. Hopelijk gaan ze as zaterdag misschien wel hun 1e puntje pakken.

MD1 won heel knap met 4-2 van Amsterdam. MD2 won net als vorige week van Amsterdam. Dit keer werd het 5-0 tegen de D3 van Amsterdam. MD4 won wederom met 5-1, dit keer van Abcoude. Ze staan nu op een mooie 2e plaats. MD5 staat ook op een 2eplek na een 3-1 overwinning op Alkmaar. MD6 speelde met 2-2 gelijk tegen Ijburg. MD7 staat 1e door een 5-1 overwinning op Bennebroek.


 

Jongens

JA1 begon uiterst slap aan de wedstrijd. Binnen drie minuten stonden ze al met 2-0 achter. Helaas kwamen ze deze klap niet te boven en bleef dit ook de einduitslag. JA2 boekte hun 2eoverwinning in de topklasse door HBS met 2-1 te verslaan. JA3 gaf hun prestatie van vorige week een goed gevolg, want er werd met 2-1 gewonnen van Alliance.

JB1 kwam heel stroef uit de startblokken tegen Ede. Pas in het laatste kwartier ging het lopen en werd het 2-3 door een benutte strafbal van Maurits. Dit bleek echter net niet genoeg voor een punt. JB4 zit in een hele zware poule. Zaterdag scoorde de mannen wel hun 1e goal. Helaas was het net niet genoeg voor een punt, want er werd met 2-1 verloren van Alkmaar. JB5 won nipt met 4-3 tegen de Terriërs en staan nu knap op de 2e plaats.

JC1 speelde tegen Pinoké. Het was duidelijk te zien dat ze meer 2e jaars in het veld hadden staan en dus fysiek een stuk sterker waren. Uiteindelijk verloren onze mannen met 5-1. Dries tekende in de 2e helft voor de enige treffer. JC2 verloor helaas wel, maar het was maar nipt tegen QuiVive C1. JC3 haalde enorm uit! Waarschijnlijk werden ze geïnspireerd door supercoach Diede, want het werd 12-0 tegen Alkmaar. Hoogtepunt was het juichen van keeper Flip, die zich als een rups door de cirkel bewoog! JC5 boekte hun1e overwinning door met 3-2 van Overbos te winnen! Ook JC6 won met 3-2, alleen waren zij te sterk voor Rood-Wit.

JD1 is de trotse koploper doordat onze mannen maar liefst met 7-0 van Rood-Wit wisten te winnen! JD2 is met een ongekende prestatie bezig. De mannen staan 1e door een 4-1 overwinning op Pinoké. Ze spelen in de één na hoogste poule, dus kunnen zelfs naar de sterkste poule promoveren. Ze spelen zaterdag tegen mede-koploper Amsterdam. Ze hebben aan een gelijkspel genoeg om 1e te worden. Succes mannen. JD3 blijft het goed doen. Dit keer werd er met 4-3 gewonnen van de Terriërs.

 

Tot op de velden!

 

Jorge Nolte

 

 

 

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda