Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Jorge Nolte:

Mensen die een paar maanden niet op ons complex zijn geweest, zullen zich afvragen of ze wel op de goede club zijn. Een nieuw waterveld, nieuwe ballenvangers en een nieuw veldje tussen de veld 1&2 . Een groot compliment voor het bestuur die er in een paar maanden tijd voor heeft gezorgd dat ons complex er super bij ligt.

Het enige wat we nog niet onder controle hebben is het weer. Gaan we op 30 april een Koning krijgen, een andere koning lijken we maar niet kwijt te raken! Het is weer steenkoud en de velden zijn weer bevroren. Het ziet er slecht uit voor deze week. Houd de site dus goed in de gaten of de trainingen wel doorgaan.

 

Wat betreft de trainingen vorige week is een nieuw trainingsschema ingegaan. Excuus voor alle wijzigingen dit jaar. Echter door het nieuwe waterveld en het feit dat het langer licht is, hebben we nu een nieuw schema!


Evaluaties

 

Vanaf deze week zullen er kinderen met hoger teams gaan meetrainen. Dit gebeurt op basis van de evaluatieformulieren en de coach gesprekken. Het gaat hier om 1e jaars kinderen uit tweedeteams en lager die boven hun teamgenoten uitsteken.

Bij de eerste teams gaat het om 2e jaars kinderen die met een hogere categorie mee gaan trainen. Alle kinderen die hier voor in aanmerking komen zijn persoonlijk uitgenodigd. Het wil absoluut niet zeggen dat kinderen die meetrainen ook in dat team zullen gaan spelen. Tevens wil het ook niet zeggen dat kinderen die niet meetrainen volgend jaar niet in een bepaald team komen.

 


PubQuiz

Dat onze club meer is dan alleen een hockeyvereniging werd afgelopen vrijdag maar weer bewezen. Diederik, Laura, Sabine, Steven en Sanne zorgden voor een perfect georganiseerde Pubquiz. Is hockeyclub Den Bosch al jaren de Pub met de beste omzet in de regio, met dit soort avonden trok familieclub Bloemendaal ook weer volle zalen! Hopelijk zal dit evenement een traditie gaan worden en wat mij betreft twee keer per jaar!!!!

Wedstrijden afgelopen weekend

Natuurlijk werd er zaterdag ook gewoon weer gehockeyd. JA1, MA1, JB1, JC1 en MC1 gaan volgende week pas in actie komen, maar de andere teams zijn al weer volop met de competitie bezig. JA2 dolf zaterdag helaas het onderspit net als JA4. Bij hun was het wel super spannend want het werd 5-6. JA3 ging er wel met de volle buit vandoor, want Xenios werd met 2-0 verslagen. JB2 staat op een stevige 3e plaats door een 8-1 overwinning op Hisalis. JB3 had een spannende wedstrijd. De mannen spelen in de sub-top klasse en verloren maar net met 1-0 van Abcoude B1. JB4 was helaas niet opgewassen tegen Hermes B. JB5 haalde uit met een 4-0 overwinning op Amsterdam. JC2 blijft moedig strijden in de topklasse. De mannen verloren helaas  tegen Overbos. JC3 en JC4 hadden een onderlinge broederstrijd. JC4 maakte het de mannen van de C3 het flink lastig. C3 was echter met 5-3 te sterk en staan op de 2e plaats. JC5 was met 6-0 te sterk voor HIC en staat op de 3eplaats. JC6 lichtte bijna de koploper pootje, want er werd maar nipt met 5-4 van de ongeslagen koploper Amsterdam verloren. JD1 en JD2 kruisten zaterdag de degens.

Wat niemand verwacht had, was dat JD2 in de eerste helft het beste van het spel had en oa op de paal sloeg. Vlak voor rust was het echter Charlie die de D1 op een 1-0 voorsprong bracht. In de 2e helft was D1 duidelijk een maatje te groot en won verdiend. De mannen van D1 zijn nu de trotse koploper! Wel complimenten D2 over een supergoede 1e helft!

JD3 heeft eindelijk tegenstand dit seizoen. Hurley bleek dit keer te sterk voor onze mannen, die al heel lang niet hadden verloren. JD4 is goed bezig, want er werd voor de 2e keer op rij gewonnen en daardoor zijn de mannen nu de trotse koploper. JD5 deelde de punten met Rood-Wit, want er werd met 2-2 gelijk gespeeld.

 

Zware tijden

MA2, MA3 en MA4 hadden helaas allemaal een zware middag en kwamen er niet aan te pas in hun wedstrijden. MB1 moest een inhaalduel spelen tegen Almere. Helaas ging Almere effectief met hun kansen om en verloren onze dames met 2-1. MB2 was veel te sterk voor Fit. Loulou en Romee zorgden al snel voor een 2-0 voorsprong en toen was de wedstrijd al eigenlijk gespeeld. Ook MB3 had een goede dag, want Haarlem werd maar liefst met 5-1 verslagen. MB4 speelde met 1-1 gelijk tegen Overbos. MB5 en MB6 waren helaas niet opgewassen tegen Overbos en Reigers.

MC2 speelde een spannende wedstrijd tegen wel hele grote Pinoké meiden. Er had misschien meer ingezeten, maar helaas werd er met 3-1 verloren. MC3 was veel te sterk voor Hurley en won maar liefst met 6-1. De meiden staan inmiddels op een mooie 2e plaats. MC4 leverde een super prestatie door met 1-1 gelijk te spelen tegen het hoog geplaatste Reigers. MC5 redde het niet tegen Qui Vive en verloor met 4-3. MC6 pakte hun 1e puntje door tegen de nr 3 Heerhugowaard met 1-1 gelijk te spelen. Knap gedaan meiden! Ook MC7 deelde de punten met hun tegenstander door 3-3 te spelen.


MD1 en MD4 Koploper

MD1 boekte een hele fraaie overwinning. Koploper Amsterdam werd met 4-3 verslagen. Hierdoor zijn onze meiden medekoploper! MD2 verloor helaas met 4-2 van de Kikkers. Bij MD3 was het super spannend. Tot een paar minuten voor tijd stond het nog 0-0 tegen AMVJ. Door een doelpunt van Isa gingen onze meiden er toch nog met de 3 punten vandoor! MD4 is de trotse koploper na een 10-0 overwinning op de Strawberries. MD5 pakte hun 1e puntje tegen de Terriƫrs. MD6 speelde ook tegen de club uit Heiloo maar ging wel met de 3 punten aan de haal. MD7 verloor helaas met 4-2 van de Kikkers.

 

Heel veel succes dit weekend!

 

Jorge Nolte

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda