Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: de kop is er af!

Het is een tijdje stil geweest van mijn kant op de site, maar nu de competitie weer begonnen is, kan ik niet achter blijven met mijn wekelijkse stukjes. Terwijl sommige mensen het gevoel hebben dat we net begonnen zijn, is er al weer veel gebeurd de afgelopen weken. 

Vooral het trainingsschema blijft altijd een enorme "struggleā€¯. We werken veel met jonge trainers die studeren of nog school zitten. Helaas worden die roosters pas laat bekend gemaakt en blijkbaar ook nog een paar keer gewijzigd. Hopelijk wordt het vanaf volgende allemaal standaard en is daar de rust wedergekeerd. Mensen die het leuk lijkt om training te geven en op woensdagmiddag al vroeg uit zijn/ vrij zijn, neem dan aub contact met mij op. We kunnen namelijk op de woensdag nog wat trainers gebruiken. Interesse mail naar: [email protected]

 

We zijn het seizoen vol goede moed begon en niet alleen met nieuwe trainers, maar ook met veel nieuwe coaches. Natuurlijk zijn er ook een heleboel mensen die dit weer voor het zoveelste jaar doen. We hebben meteen voor alle coaches twee coachavonden georganiseerd en de opkomst was zeer goed mag ik wel zeggen! Voor mij meteen een heel positief begin van het seizoen! Hopelijk kunnen we deze opkomst zo hoog houden dit jaar bij de volgende bijeenkomsten!

Ballen weg

Er zijn dit jaar weer een heleboel ballen besteld. Helaas worden deze weer massaal mee naar huis genomen. Het is ongelooflijk hoeveel ballen er verdwijnen. Natuurlijk zijn onze trainers hier verantwoordelijk voor, maar ik blijf het ongelooflijk vinden hoe graag mensen een aandenken mee naar huis willen nemen. Zo was er gewoon een jongen die zonder blikken of blozen voor mijn neus een nieuwe bal in zijn zak stak! Dat kan niet.  Ik wil iedereen dringend verzoeken de ballen die thuis in een bak liggen mee te nemen naar de club. Gooi ze op het veld tijdens de training of doe ze in de kliko, die voor het clubhuis staat en er speciaal voor gevonden ballen is. Alvast super bedankt!

 


Dames 2 super gestart

Zondag was er een opvallend resultaat. Dames 2 won met 4-0 van Gooische. Nu zal u denken wat is daar opvallend aan? Dames 2 was bijna verdwenen, maar dankzij flink wat inspanningen van onder andere Doriene Lugtenberg hebben we nu een klein groepje. Dit zal wekelijks met invallers aangevuld gaan worden. Ik ben dan ook erg blij dat dit team zo goed begonnen is. Als er nog meiden het niveau van D2 aankunnen en bij dit team willen aanhaken dan horen we dit graag! D2 staat dit jaar olv Ewout Pahud als trainer/coach. Succes dit jaar Ewout!

 

Afgelopen weekend is de jeugd begonnen met de competitie. MA2, MA3, MA4, MB2, MB3, MB5, mC5, MC6, MC7, MD5, JA2, JA3, JB2, JB3, JB4, JC2, JC6, JD2 en JD3 wisten meteen de volle punten te in hun eerste wedstrijd. MC3 en JC5 deelden hun punten met de tegenstander.

 

Bij de eerste teams waren er wisselende successen. MA1 verloor verrassend met 2-1 van HBS. MB1 zette mede door een solide eerste helft en een gestopte strafbal van Eef, Hurley met 4-0 opzij. MC1 schoot goed uit de startblokken, want de dames wonnen overtuigend met 8-2 van Rood-Wit. MD1 had geen kind aan Alkmaar.

Mooiste opmerking van de dag kwam van de coach van Alkmaar tijdens de rust bespreking: 'Jullie zitten niet op de TV naar Bloemendaal te kijken, jullie spelen tegen ze.' Uiteindelijk was15-0 een duidelijke uitslag.
JA1 zette een solide 6-0 tegen Alliance op het scorebord. JB1 heeft nogal een verloop gehad in de voorbereiding van het seizoen. Gelukkig raken de mannen al wat meer op elkaar ingespeeld. Helaas werd er wel met 4-0 verloren op HBS. JC1 begon wat stroef aan de competitie, want de mannen bleven op een 2-2 gelijkspel steken tegen Rood-Wit. JD1 is een super jong team. Met meer 1e jaars dan 2e jaars werd er met 4-0 verloren van Pinoké, maar dat was zeker geen schande.

 

Tot op de velden!

 

Jorge Nolte

 

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda