Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wingsdiner met Heren 1 succes
Op zondag 24 november 2013 is het traditionele Wingsdiner in Loetje te Overveen gehouden. Buiten een groot aantal Wingsleden en het nagenoeg voltallig HCB Bestuur, was een vrijwel compleet Heren I hierbij nadrukkelijk aanwezig, ondanks de nederlaag tegen Laren  een paar uur daarvoor.

Na de aftrap door Wings-voorzitter Hans Bos hield HCB Technisch Directeur Jorge Nolte tijdens de borrel een interessant verhaal over zijn dames (I), de top maar in het bijzonder over breedte hockey.

Vervolgens was er een verrassende gastinterviewer in de persoon van oud wereldkampioen judo, Olympisch medaillewinnaar en Wingslid Ruben Houkes, die Heren I captain Wouter Jolie op een geanimeerde wijze het hemd van het lijf vroeg. Uiteraard ging een groot deel van het gesprek over de wijze waarop topsporters (judoka’s en hockeyers) omgaan met onverwachte nederlagen. Tim Jenniskens en Ronald Brouwer amuseerden tijdens het diner de aanwezigen met een nieuwe variant op "petje-op-petje-af”.

De (hockey-) vragen werden al snel lastiger en in de finaleronde wist Frederick Kooij het aantal caps in de huidige selectie (boven de 1000) beter te benaderen dan runner-up Peggy Mes. Tenslotte hield HCB voorzitter Hendrik Goeman Borgesius nog een enthousiast verhaal over de continue steun van de gehele club voor Heren I, zeker op een moment dat het daar (een keer) wat minder loopt.

Het was weer leuk om alle aanwezigen, Wings, Heren I en HCB Bestuur, gemêleerd over de verschillende tafels te zien zitten, dus zeker een goede reden om deze traditie de komende jaren voort te zetten.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda