Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: 23 overwinningen

De veldhockeytrainingen zijn voorbij. Deze week hebben we nog wel onderlinge toernooitjes georganiseerd en die waren een groot succes, want de opkomst was boven verwachting! In twee dagen tijd zijn er meer dan 350 kinderen geweest, die er aan deel genomen hebben!!

Dit weekend spelen de E en F teams nog wel. Heel veel andere teams gaan de zaal in. Komende zaterdag begint de zaalhockeycompetitie zelfs al. Onder leiding van Carin Warnaars, Paulien Schous en André Morees is er met man en macht gewerkt om zoveel mogelijk teams optimaal te laten trainen. Zondag werd er tevens een avond voor de coaches geregeld in de Tetterodehal. Super bedankt voor al jullie inzet!


Veel kansen

JA1 speelde zaterdag de topper tegen Push. In het begin leek het niet echt op een topper, want onze mannen kregen zoveel opgelegde kansen, dat ze al ruim voor hadden kunnen staan. Toch bleef het lang 0-0. Jeroen Reijnen zorgde uiteindelijk voor de bevrijdende 1-0, maar Push kwam terug met een rake corner. In de tweede helft was het lang spannend, maar wederom Jeroen zorgde ervoor dat de drie punten gepakt werden. Door deze overwinning zijn de mannen nu de enige koploper!

JA2 leed helaas een verrassende nederlaag tegen Xenios. JA3 boekte hun tweede  overwinning door met 3-0 HIC te verslaan. JA4 speelde met 2-2 gelijk tegen HBS. 


Jongens B

JB1 bewijst elke week weer dat ze in de Super B thuis horen. Dit keer bleef het iets te lang spannend tegen Amersfoort. Uiteindelijk maakte Damiaan vlak voor tijd nog een knappe redding, waardoor de mannen met 4-3 wisten te winnen en tweede staan! JB2 speelde de topper tegen Pinoké en trok helaas met 0-1 nipt aan het kortste eind. JB3 pakte hun eerste overwinning door met 4-2 van Abcoude te winnen. Ook JB4 boekte hun eerste winstpartij. De mannen waren met 4-3 te sterk voor Rood-Wit. JB5 deed goede zaken door met 2-1 van Amsterdam winnen. De mannen werden zaterdag gecoacht door super coach Romy!


Jongens C

Bij JC1 was het na 35 min al een lastige zaak toen de mannen tegen een 3-0 achterstand aankeken. In de tweede helft deden de mannen er alles aan, maar de ruststand werd tevens eindstand. JC2 van coach Lusanne van Os, was flink op schot zaterdag! De mannen schoten er maar liefst zeven goals in tegen Bennebroek! JC3 sloot de eerste seizoenshelft goed af met hun eerste overwinning tegen Overbos JC1! JC4 kroop naar een derde plaats door met 2-0 van Athena te winnen. JC5 speelde met 1-1 gelijk tegen Alliance. JC6 blijft het goed doen door met 4-0 van Mijdrecht te winnen.


Monsterscore

JD1 is gepromoveerd naar de Topklasse door een 11-0 overwinning op Strawberries. Gefeliciteerd mannen. JD2 heeft zich super kranig geweerd in die klasse. Dit keer werd er nipt met 3-2 verloren van de nr2 Rood-Wit! JD3 en JD4 redden het beide niet tegen Abcoude en de Reigers. JD5 is winterkampioen geworden door een 10-0 overwinning op IJburg.


Meisjes A

MA1 ging met een flink gehavend team naar Oranje Zwart. Dat zou een zware wedstrijd gaan worden. Josephine was echter in vorm en hield het doel goed schoon. Aan de andere kant werden de kansen ook niet benut. Uiteindelijk werd er met 1-0 verloren, maar dat was zeker geen slecht resultaat!

MA2 heeft het zwaar in hun nieuwe poule. De meiden wisten nog geen punten binnen te slepen en helaas lukte het dit keer ook niet tegen HIC. MA3 wist ondanks een 2-1 nederlaag tegen de Strawberries de koppositie vast te houden. MA4 boekte een solide 6-2 overwinning op Overbos. MA4 gaat door een 4-0 overwinning op Abcoude als tweede de winterstop in.


Meisjes B

MB1 heeft een hele goede eerste seizoenshelft er op zitten. Onder leiding van de nieuwe coach Frithjof staan de meiden nu op de eerste plaats. Zaterdag werd de vierde overwinning helemaal in Heerenveen geboekt. Quick Stick werd met 3-0 verslagen! MB2 pakte in een spannende wedstrijd tegen de Kikkers een punt door 3-3 gelijk te spelen. Hierdoor blijven de meiden tweede! Op veld 4 speelde MB3 de topper tegen HBS. Onze meiden waren in het begin een stuk sterker en liepen onder andere door een goal van Fleur naar comfortabele voorsprong. Toch werd het nog spannend, maar het beleef gelukkig 3-2. MB4 verloor met 2-0 van de koploper Rood-Wit. MB5 was helaas niet opgewassen tegen Spire.


Korfbaluitslag

MC1 speelde een super spannende wedstrijd tegen Rotterdam. Voor het eerst was er sprake van echte tegenstand. Lilli zorgde voor een verdiende voorsprong. Daarna werd Rotterdam steeds sterker en werd het 1-1. Vlak voor tijd zorgde Veerle door een rake strafbal waardoor de meiden als koploper kunnen overwinteren! MC2 was oppermachtig tegen Pinoké al moesten de meiden toch nog een paar tegendoelpunten incasseren. 8-4 Was een heuse korfbaluitslag. MC3 boekte een mooie 1-0 overwinning op HBS. MC4 deelde de punten met de Reigers door 3-3 gelijk te spelen. MC5 moest hun meerdere erkennen in Haarlem en verloor met ruime cijfers. MC6 won in een topper met 5-3 tegen Castricum en gaat als lijstaanvoerder overwinteren. MC7 speelde met 1-1 gelijk tegen Haarlem.


Maar een goal tegen

MD1 is winterkampioen geworden door een goede 5-0 overwinning op Amsterdam. Wat opvalt is dat keepster Hannah maar een goal tegen heeft gehad!!! MD2 had op eigen verzoek de hele week op gras getraind. Helaas was Terriƫrs net met 2-1 te sterk. MD3 moest naar Purmerend afreizen. De meiden wisten daar met 3-1 te winnen en zijn op een mooie tweede plek geƫindigd. MD4 won met 6-1 van HBS en is daardoor kampioen geworden in deze tussencompetitie. MD5 leek lang veel moeite met scoren te hebben. Uiteindelijk vloog de bal er toch drie keer in tegen Overbos. Mede door het aanmoedigen van trainster Milanne. MD6 was dichtbij een stunt tegen de nummer 1 IJburg. Helaas werd er nipt met 1-0 verloren. Ook MD7 dolf het onderspit tegen IJburg.

 

Alvast hele fijne kerstdagen!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda