Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: dank voor alle ballen die terugkwamen
Jorge Nolte over gezond eten, heel veel hockeyballen die terugkwamen en de resultaten van afgelopen weekend.

Stel je eens voor, je bent een ouder en je ligt heerlijk in jouw bed op zondagochtend te slapen. Om 10.00 uur wordt er naar boven geschreeuwd: 'Pap mag ik chips' Wat zegt je dan? Waarschijnlijk denk je, natuurlijk krijgen ze dat niet, ben niet gek! Wie gaat er ’s ochtends nou chips of zakken vol met snoep eten? Waarom op zaterdag dan wel? Veel clubs maken reclame voor meer gezonde snacks in het clubhuis en dat is natuurlijk helemaal geen gekke gedachte. Sport en gezonde voeding past toch veel beter bij elkaar! Natuurlijk moeten kids af en toe heerlijk kunnen snoepen en ook ik ben een enorme chips fan, maar zaterdagochtend om 10.00 uur moet ik er nog niet aandenken!!

 


Super: 120 teruggekeerde hockeyballen

Vorige week had ik een oproep gedaan om hockeyballen in te leveren in de speciale kliko naast het clubhuis. Maar liefst 120 ballen zijn ingeleverd, dus daarvoor mijn grote dank. De kliko staat er nog steeds, dus bent u er nog niet aan toe gekomen, lever ze dan aub nog in. Alvast bedankt namens de hele jeugd.


Jongens

 

JA1 miste afgelopen zaterdag maar liefst drie spelers. Toch kwamen de mannen tegen de Steekneuzen twee keer voor door goals van Bart. Helaas verloren de mannen toch met 4-3. JA2 blijft vol in de race voor het kampioenschap door een 2-1 overwinning op Rood-Wit. JA3 kwam nipt tekort tegen Alkmaar. JA4 pakte een mooi puntje tegen Strawberries. JB1 speelde een zeer matige wedstrijd, maar pakte wel de drie punten door een mooie tip van Stijn! JB2 maakte er een waar doelpuntenfestijn van, maar won wel met 5-4. JB3 boekte hun derde overwinning. Myra B1 werd in de eerste set met 6-4 verslagen. JB4 pakte hun vierde puntje door tegen het hoger geplaatste Castricum met 3-3 gelijk te spelen. JB5 zorgde voor een enorme verrassing door met 1-0 van koploper Hurley te winnen! Bij JC1 waren er mixt feelings over de 1-1 uitslag. Van te voren was gehoopt op drie punten, maar uiteindelijk prezen de mannen zich gelukkig met een punt. JC2 speelde tegen Amsterdam C1 die eigenlijk niks te zoeken hebben in deze poule. Dat bewezen ze ook, want ze waren te sterk voor onze mannen. 


Supercoach Merel

JC3 verloor met 4-0 van Athena, maar kreeg wel bezoek van de aanvoerster van Damus 1 als supercoach. JC4 doet het goed en won nu na een spannende wedstrijd met 4-3 van FIT. JC5 verloor met het kleinst mogelijke verschil van HBS. Voor JC6 was er geen kruid gewassen tegen koploper HIC. JD1 speelde niet hun beste wedstrijd van het seizoen en verloor daardoor met 1-0 van Rood-Wit. JD2 won met 3-1 van Qui Vive. Komende weekend wacht de topper tegen Alliance. Succes mannen. JD3 en JD5 verloren helaas met ruime cijfers van Alliance en HBS. JD4 speelde in de topper tegen Fit met 3-3 gelijk.


Meisjes

 

MA1 moest afreizen naar Vught en speelde tegen Maakt Onderling Plezier. Onze meiden moesten helaas met een gelijkspel genoegen nemen, maar er had zeker meer in gezeten! MA2 verloor helaas met 4-2 van Bennebroek. MA3 doet na een 6-0 overwinning op Amsterdam nog vol mee om het kampioenschap. MA4 was helaas niet opgewassen tegen Athena. MA5 deed goede zaken door met 3-0 te winnen van Hisalis. MB1 deed zeer goede zaken voor een playoffticket in de Super B poule. In Wageningen werd de topper met 4-3 gewonnen. Gefeliciteerd meiden! MB2 raakte helaas de tweede plek kwijt door een 1-0 nederlaag tegen de Kraaien. MB3 speelde met 1-1 gelijk tegen Magnus, maar staat nog wel op de tweede plaats. Bij MB4 was het publiek ook de grote winnaar, want de meiden wonnen met 5-4. MB5 kon het niet bolwerken tegen koploper Athena.


MD2 geen goal tegen

MC1 speelde voor hun doen een hele zwakke wedstrijd. Uiteindelijk zorgde Veerle er nog voor dat er niet verloren werd, maar 3-3 gelijkspelen tegen HDM was wel ff wennen voor onze meiden. MC2 is koploper, maar had het erg zwaar tegen de nummer laatst Hurley. Er werd uiteindelijk wel met 2-1 gewonnen. MC3 en MC5 verloren helaas beide nipt van Amsterdam en Overbos. MC4 zorgde voor een verrassing door Athena met 4-2 te verslaan. MC6 staat op een gedeelde tweede plaats door een 6-3 overwinning op Bennebroek. MD1 blijft het goed doen. Dit keer werd Pinoke met 5-2 verslagen. Komend weekend wacht de topper tegen Hurley!


Over goed doen, daar kan MD2 over mee praten! Zaterdag werd er met 2-0 gewonnen van HBS D1 en nog steeds heeft Yasmijn geen goal om haar oren gekregen! Voor MD3 was een puntje eigenlijk wel verdient geweest. De meiden deden enorm hun best, maar verloren nipt met 2-1 van Overbos. MD4 bracht Pinoké de eerst nederlaag toe. Nu staan de meiden medekoploper! MD5, MD6 en MD7 deden ook enorm hun best, maar kwamen net iets tekort tegen hun opponenten. Hopelijk zaterdag meer succes!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda