Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws 5-12 april

Natuurlijk sta ik vooral in mijn stukjes stil bij de jeugd. Echter ook ik wil graag H1 heel veel succes wensen komend weekend. De mannen zijn met een ongekende prestatie bezig in de tweede seizoenshelft. Het is heel knap hoe Russell zijn manschappen heeft omgeturnd in ware succesmachine.

Nadat Eby en Nick al eerder aangegeven hadden te stoppen bij Bloemendaal, las ik van de week ook het nieuws van Ronald Brouwer. Ronald die al lange tijd vaste spitsentrainer bij Dames 1 is, gaat komend weekend zijn laatste hockeyweekend in. Als ik eerlijk ben kreeg ik van dit nieuws toch een brok in mijn keel en hoop ik dat hij afscheid mag gaan nemen met de landstitel. Succes mannen!


Nadat "Paddel mij boos” aankeek deze week dat de chipsverkoop met 50% gedaald was op de zaterdagochtend, kreeg ik het verzoek van een manager om er bij stil te laten staan dat je na het limonade drinken je rommel zelf als team moet opruimen.

Sommigen schijnen te denken dat de mensen achter de bar dit wel opruimen. Dit is natuurlijk absoluut niet het geval. Vraag is om bekers weg te gooien, karaffen terug te brengen en de tafel indien nodig ff af te nemen. Zo zorgen we met zijn allen dat het clubhuis netjes blijft.

In verband met het paasweekend zullen er op vrijdag 18 april en maandag 21 april geen reguliere trainingen zijn!


Jongens A

JA1 boekte een hele belangrijke overwinning op Laren. Na een zeer rumoerige start hadden onze mannen de langste adem en wonnen met 7-4. Met vier wedstrijden te gaan blijft het super spannend, maar hebben de mannen nog steeds alles in eigen handen. Bij JA2 eindigde de absolute topper tegen FIT in een 2-2 gelijkspel. JA4 was met 6-3 te sterk voor de nummer laatst.

Jongens B en C

JB1 won met 5-3 van Naarden. De koploper HDM zijn ze nu op een punt genaderd en hebben dus alles in eigen hand. JB2 lichtte heel knap koploper Athena pootje met een 3-1 overwinning. JB5 was met 6-2 te sterk voor Xenios.

JC1 speelde één van de meest knotsgekke wedstrijden die er dit jaar op veld 1 zijn gespeeld. De wedstrijd was nog niet begonnen of de mannen stonden met 2-0 achter. Daarna draaide het echter 180 graden om en wonnen onze mannen uiteindelijk dit spektakelstuk met 6-2.

JC2 deed goede zaken door de nummer twee van de ranglijst Alkmaar met 2-1 te verschalken. JC4 was met 5-1 te sterk voor Abcoude. JC6 boekte hun vierde overwinning door met 4-2 Westerpark te verslaan.


Supercoach Jolijn

JD1 speelde een belangrijk duel tegen Amsterdam. In het begin was het een redelijk gelijk opgaan de strijd, maar uiteindelijk was Amsterdam met 4-2 te sterk. JD2 speelde de absolute topper tegen Alliance. Helaas bleek Alliance daarin duidelijk een stapje te groot voor onze mannen. JD3 boekte de sensatie van het weekend. Onder leiding van Supercoach Jolijn werd er maar liefst met 7-3 gewonnen van de koploper Mijdrecht! JD4 won met 4-3 van de koploper HBS en voert nu zelf de ranglijst aan. Goed gedaan mannen!


Meisjes A en B

MA1 moest aantreden tegen de koploper SCHC. In plaats van een oorwassing konden onze meiden goed meekomen. Helaas kwamen ze net tekort, want er werd met 3-2 verloren. MA5 blijft het goed doen. Voor de negende keer werd er gewonnen. Nu was het 6-2 tegen Hoorn.

MB1 blijft koploper, al was de overwinning zaterdag maar nipt. Het werd 2-1 tegen Cartouche. MB4 was met 2-0 te sterk voor Rood-Wit. MB5 houdt van gelijkspelen, want dat deden ze zaterdag al weer voor de derde keer. Het werd 3-3 tegen Hisalis.


MC

MC1 ging op bezoek bij Alliance. Het werd een lastige wedstrijd, aangezien de thuisclub heel goed hun verdedigende stellingen innamen. Toch boekte onze meiden een solide 3-0 overwinning. MC2 blijft de ranglijst aanvoeren door een 3-2 overwinning op Athena. MC4 pakte een puntje door 2-2 gelijk te spelen tegen Mijdrecht.

Voor MC6 was hockey zaterdag een bijzaak. Hun teamgenootje Tate ligt in het ziekenhuis, nadat ze door een auto is geschept. Bij deze wil ik Tate en haar familie heel veel sterkte wensen in deze hele zware tijd! In de bijzaak van C6 werd wel met 3-2 gewonnen van de Reigers. MC7 trok voor de vierde keer aan het langste eind. Er werd met 2-1 gewonnen van de Kraaien.


Meisjes D

MD1 speelde de topper tegen Hurley. Roos bracht onze meiden op een 1-0 voorsprong. Daarna was het super spannend en hield Hannah met knappe reddingen het goal schoon. Er waren ook wat kansen op 2-0, maar helaas gingen ze er net niet in. Vlak voor tijd sloeg Hurley toch toe en werd het 1-1. MD2 blijft het erg goed doen. Dit keer werden de Terriërs met 2-0 verslagen. MD3 boekte zaterdag hun eerste overwinning! Ze waren al een paar keer dichtbij, maar dit keer werden de Terriërs met 2-1 verslagen. MD4 blijft gedeeld koploper door een 2-1 overwinning op VVV. MD5 boekte een ware zevenklapper tegen Qui Vive!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda