Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: over echte clubliefde en landskampioenschappen

Ik wil mijn stukje dit keer beginnen over echte clubliefde. Velen van jullie zullen denken dat ze deze bezitten. Ook ik heb mijzelf vanaf jongs af aan een echte Bloemendaler gevoeld. Zelfs toen ik op andere clubs actief was, bleef mijn hart altijd oranje gekleurd. Toch zag ik zondag iemand waarbij de echte clubliefde nog veel dieper zit. Iemand die alle uitslagen uit zijn hoofd kent, met de bus meegaat met dames 1 en al jaren op Bloemendaal rondloopt.

Ik denk dat iedere Bloemendaler weet over wie ik het heb. Paul! Afgelopen zondag toen er in het clubhuis naar Heren 1 gekeken werd en het eindsignaal klonk, biggelden de tranen over Paul zijn wangen en was de ontreddering en teleurstelling in zijn ogen zichtbaar. Ik kreeg er een brok van in mijn keel. Paul is echt een Bloemendaal icoon!

 


Wel trainen in week na Pasen

Komende week zal er op 2e paasdag niet getraind worden, maar verder de hele week wel. In de week van 28 april wordt niet getraind, tenzij anders afgesproken met de trainer. Vanaf 6 mei starten de reguliere trainingen weer.

 

In de week na Pasen zullen de evaluatieformulieren weer verstuurd worden naar alle trainers en coaches. Deze informatie zal gebruikt worden voor de selecties en teamindelingen van volgend jaar.


Steun actie van Thomas

 

JA1 deed goede zaken zaterdag. Tegen laagvlieger Nuenen werd met 6-1 gewonnen. Doordat concurrent Ede punten liet liggen, staan onze mannen tweede en hebben ze alles in eigen hand richting de playoffs. JA3 zorgde voor een enorme sensatie door HBS op een 1-1 gelijkspel te houden. Door een 4-1 overwinning op HGC kan JB1 alleen nog theoretisch de playoffs missen. Bij JB1 valt naast hun uitslagen nog wat anders op. De haardracht van Thomas Vergnes, aangezien er weinig haar op zijn hoofd te vinden is. Thomas heeft zich met zijn klas solidair verklaart aan een zieke klasgenoot. Hij gaat meedoen aan de Kika run en is nog opzoek naar sponsoren. Vast genoeg mensen die Thomas zijn fantastische initiatief willen steunen toch?


JC1 naar landskampioenschap

JC1 begint op stoom te geraken. Er werd dit keer met 6-1 gewonnen van HDM. Door deze overwinning hebben de mannen zich geplaatst voor de Landskampioenschappen. Warner, Andy, Edith en natuurlijk alle mannen van harte gefeliciteerd met deze super prestatie! JC5 boekte hun vierde overwinning. Bennebroek werd met 4-1 verslagen. Ook JC6 deed goede zaken door met 4-3 van FIT te winnen. JD1 ging zeer voortvarend van start tegen Hurley. De mannen stonden zelfs met 6-0 voor, maar toen werd het spannend! Het werd 6-4, maar gelukkig zorgde het zevende doelpunt voor de definitieve overwinning. JD2 scoorde ook zeven keer. HIC moest het met 7-1 ontgelden. JD3 maakte een reuze groei door. Werd er eerst met 7-0 verloren van Xenios, nu werd er met 4-1 gewonnen. Goed gedaan mannen!


MA2 wint van koploper

 

 

MA1 moest al heel vroeg op pad richting Enschedé. De enorm lange rit was zeker niet voor niks, want de meiden pakten hun derde overwinning door met 3-1 te winnen van EHV. MA2 boekte hun eerste overwinning en dan ook nog eens tegen de koploper. Het team van Renz van der Wal won met 2-1 van Qui Vive. Gefeliciteerd meiden!

MA3 kwam twee keer in actie. Tegen de Kikkers en Haarlem speelden onze meiden gelijk, maar verloren daardoor wel dure punten in de race om het kampioenschap.

MB1 kampt met een aantal blessures. Zo was Nathalie van MB2 zo lief om de plaats onder de lat in te nemen. Helaas verloren onze meiden wel met 3-2 van Spandersbosch. MB4 blijft het goed doen. Dit keer werd Hurley met 6-1 verslagen.

MC1 heeft het in de laatste weken wat lastiger. Dit komt mede gepaard met een aantal blessures. Dit keer moesten de meiden met een 1-1 gelijkspel tegen Huizen genoegen nemen. MC2 is flink op stoom gekomen en is inmiddels de duidelijke koploper. Dit keer moest concurrent Alliance er met 6-0 aan geloven. MC4 stijgt door een 4-3 overwinning op Kraaien naar de derde plek.

MD1 geplaatst voor play offs

MD1 walste met 6-0 over Amsterdam heen. Door deze overwinning zijn de meiden met nog vier wedstrijden te gaan al geplaatst voor de playoffs! Nog steeds heeft MD2 geen doelpunt tegen! Dit keer werd het 3-0 tegen Pinoké. MD4 en de de Reigers deden er alles aan om te scoren, maar uiteindelijk bleef het 0-0. MD6 speelde voor de derde gelijk. Dit keer werd het 3-3 tegen Rood-Wit.

 

Fijne Pasen!

 

Groeten Jorge

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda