Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
HJ1 landskampioen!
Heren Jong 1 (HJ1) is landskampioen geworden. Tegen Xenios werd twee minuten voor tijd de winnende goal gemaakt. Een verslag van de winnende coach Rob Schuyt.

Op een dag met tropische temperaturen‎ werd het landelijk JH kampioenschap gespeeld op Alliance. In onze eerste wedstrijd tegen Cartouche werd het simpel 2-0 en de tweede wedstrijd tegen Nuenen werd met 3-0 gewonnen.
De derde wedstrijd werd opnieuw tegen Cartouche gespeeld en 0-0 gelijk omdat de mannen even vergaten te scoren.

In de laatste ‎poule wedstrijd liet JH1 zien de finale waardig te zien en won na 0-1 achter te hebben gestaan toch met 3-1 opnieuw van Nuenen.

Strijdplan
De finale was tegen een bekende tegenstander Xenios JH1 die uitstekend voorbereid was op het landskampioenschap. Het strijdplan was simpel: volle druk op hun opbouw en met onze snelheid cirkel penetratie maken en snel scoren.
Na zeven minuten scoorde Floris Pigeaud uit rebound de 1-0. Vijf minuten na rust  maakte Xenios de 1-1 en met nog twee minuten te gaan en na inmiddels al twee afgekeurde doelpunten maakte Jasper Brinkman als invaller de winnende 2-1.

Keep op schouders
De inval keeper Michiel Schuyt uit JB2 ging meteen na de wedstrijd op de schouders en in de lucht door een aantal sterke reddingen.
Een mooie afsluiting van een prachtig seizoen waarin JH1 als nipte nummer twee in de poule eindigde en duidelijk nog een appeltje te schillen had met z'n favoriete tegenstander dit seizoen.

Een gedenkwaardig, verdiend en enig landskampioenschap van ons seniorenteam JH1!

Een opnieuw tevreden coach
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda