Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: het wordt een mooi lustrumjaar!
Wat hebben we toch een mooie club. Als ik kijk hoeveel mensen nauw betrokken zijn bij het reilen en zeilen van onze club, dan zorgt dat voor een trots gevoel. En als je dan ook nog eens ziet op hoeveel vlakken onze bestuursleden betrokken zijn en hoe zichtbaar ze zijn binnen de vereniging, dan moet je daar heel veel waardering voor hebben. 
In alles zijn we een echte familieclub. Op de zaterdag en zondag zie je dezelfde mensen rondlopen. Zaterdag moedigen de ouders hun kinderen aan en op zondag is het omgekeerd. Als je dan ook nog eens ziet hoeveel publiek er zondag was bij Dames 1 en Heren 1, dan geeft dat een heel warm gevoel!! Het wordt een mooi lustrum jaar!!

 

Topprestatie van Jongens A1

JA1 leverde een ongelooflijke prestatie door Amsterdam met 5-1 te verslaan. Dat was al in geen jaren gebeurd! Door deze overwinning zijn de mannen de nieuwe koploper. Ga zo door! Bij JA2 was het een waar doelpuntenfestijn. De mannen verloren nipt met 5-4 van Pinoke. JA3 was niet opgewassen tegen Heerhugowaard en verloor met 5-1. JA4 had het rustig, want die hadden een vrij weekend. 


Jongens B

JB1 blijft maar doorgaan. Dit keer werd Rood-Wit met 4-0 verslagen. Bob heel veel sterkte met je hand. We hopen je snel weer terug te zien op het veld! JB2 is een team met heel veel potentie. Het is helaas nog niet gelukt om een onafhankelijke coach voor dit top team te vinden. Wel wil ik Bartjan Zoetmulder bedanken dat hij de coachtaak voorlopig op zich heeft genomen en niet zonder succes, want er werd weer gewonnen. Dit keer met 4-1 van Hisalis! JB3, JB4 en JB5 moesten helaas allemaal hun meerdere erkennen in hun tegenstander. JB6 behaalde wel drie punten door Saxenburg met 4-0 te verslaan. 


Mooie uitslagen bij Jongens C

JC1 walst tot nu toe over zijn tegenstanders heen. Dit keer werd het 9-1 tegen Qui Vive. Ook JC2 laat geen spaan heel van hun tegenstanders. Hurley werd maar liefst met 12-0 verslagen. Ook JC3 heeft meteen de goede "swung” gevonden. Dit keer werd Strawberries met 5-1 verslagen. JC4 boekte hun eerste overwinning door Spire met 5-3 te verslaan. JC5 zit helaas wat te hoog ingedeeld, want de eerste twee wedstrijden was de tegenstander een stuk beter. Hopelijk is er volgende week meer een gelijke strijd. Veel plezier en succes mannen. 


62 doelpunten bij de Jongens D

De hele Jongens D lijn zorgde voor een 62-0 overwinning! Dat is toch redelijk bizar! D1 19-0, D2 5-0, D3 15-0, D4 17-0 en D5 6-0!! Goed bezig mannen, maar hopelijk binnenkort iets meer spanning.

 

Spanning bij MA

MA1 speelde een super spannende wedstrijd tegen Amsterdam. Tevens stond er heel veel op het spel, dus er moest gewonnen worden. Nadat het 3-3 stond sloeg Lotte Geurts met haar befaamde backhand de bal in de touwen en werden de drie punten mee naar huis genomen. Gefeliciteerd meiden! MA2, MA5 en MA6 waren veel te sterk voor hun opponenten. MA4 had wel een spannende wedstrijd en won met 3-1 van Strawberries en MA3 kwam helaas tekort tegen Hermes. 


Veel scorende meisjes B

MB1 kwam vlammend uit de startblokken en stond al snel met 2-0 voor tegen Rood-Wit. Uiteindelijk werd het 5-1 en zijn de meiden nu alleen koploper. MB2 komt wat moeilijk uit de startblokken. Het team van Sam vd Weele heeft moeite met scoren en speelde daardoor met 1-1 gelijk tegen Hurley. MB3, MB5 en MB6 hebben absoluut geen probleem met scoren, want samen scoorden ze maar liefst 21 keer en wonnen ze natuurlijk alle drie hun wedstrijd. MB4 verloor helaas de eerste "set” met 6-4 van Hoorn. 

Technische D-meisjes

MC1 was met 6-1 te sterk voor de Reigers. De meiden uit Hoofddorp waren gemiddeld allemaal een kop groter, maar onze behendige meiden lieten toch duidelijk zien, dat ze fysiek misschien dan minder waren, maar hockey technisch zeker niet!! De andere teams in de MC wisten helaas niet tot winst te komen. MC3 en MC5 deelden de punten met hun tegenstander, terwijl MC2, MC4 en MC6 er volgende week weer alles aan gaan doen om een mooi resultaat te boeken. 


MD

MD1 verloor van Hurley met 2-1. Voor ons piepjonge team is dit knap tegen één van de beste teams uit de regio. JD1 was vorig jaar een mooi voorbeeld dat een jong team heerlijk alle tijd moet krijgen om te groeien! MD2 verloor nipt met 1-0 van Bennebroek. MD3 speelde knap met 1-1 gelijk tegen HBS D2. MD4, MD5 en MD6 schoten er heerlijk op los en wonnen allemaal overtuigend hun wedstrijd. MD7 kwam er helaas niet aan te pas tegen Rood-Wit en verloor met ruime cijfers.

 


Afspraken maken

Op de coachavond heb ik de coaches op het hart gedrukt om zo snel mogelijk een oudermoment te plannen. Even met de ouders en eventueel de kids erbij om afspraken te maken, zodat alle spelregels voor iedereen duidelijk zijn. Mocht je dit nog niet gedaan hebben, plan dat aub dan in voor de herfstvakantie.

 

Tot langs de velden.

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda