Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: JB1 en MB1 naar landelijke B competitie!
Alle teams spelen komende zaterdag hun laatste competitiewedstrijd in de voorcompetitie. JB1 en MB1 hebben zich nog met één wedstrijd te spelen al geplaatst voor de landelijke B competitie. Een fantastisch resultaat! Andre, Pepijn, Ralph en Pascal, maar natuurlijk vooral alle jongens en meiden van harte gefeliciteerd met dit super resultaat!


Kom aanmoedigen 

Komende zaterdag vinden er op Bloemendaal twee razend spannende wedstrijden plaats. JA1 en MA1 spelen beide tegen Amsterdam. Beide teams hebben aan gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de landelijke competitie. MA1 speelt om 12.30 uur en JA1 om 14.15 uur. Kom allemaal beide teams aanmoedigen!

Clinics Heren 1 en Dames 1 voor de jeugd

Komende week zijn er clinics voor de jeugd door Dames 1 en Heren 1. Hierdoor vervallen alle trainingen op di, do en vrij, tenzij anders afgesproken met de trainer. Op maandag en woensdag zal wel volgens het normale trainingsschema getraind worden!

 

Op dinsdag 7 oktober is er een AB Clinic voor alle A en B teams olv Heren 1 van 1730-1845 uur

Op donderdag 9 oktober is er een D clinic voor alle D teams olv Heren 1&Dames 1 van 1615-1730 uur

Op donderdag 9 oktober is er een C clinic voor alle C teams olv Dames 1 van 1745-1900 uur

 

In de herfstvakantie wordt er niet getraind, tenzij anders afgesproken met je trainer!

 

Spannend weekend

JB2 heeft afgelopen zaterdag met 11-1 gewonnen. Als de mannen zaterdag winnen dan zijn ze kampioen! JB6 won met 5-1 van Overbos zaterdag. Komende zaterdag wacht de topper tegen Myra, als ze die winnen dan zijn de mannen kampioen! JC1 had voor het eerst iets van tegenstand, maar er werd toch eenvoudig met 4-1 van Rood-Wit gewonnen. Zaterdag wacht de nummer twee Reigers, maar op doelsaldo zijn de mannen nu al kampioen en hebben daardoor een plaats in het IDC 1 afgedwongen. Gefeliciteerd mannen. 


Ook JC2 mag de kampioensvlag hijsen. Theoretisch kunnen ze nog 2eworden, maar met een doelsaldo van 40 voor en 3 tegen is er geen vuiltje aan de lucht! Ook JD2 staat 1e met een enorm doelsaldo van plus 27. Ook deze mannen kan eigenlijk niks meer gebeuren. Bij JD3 gaat waarschijnlijk het doelsaldo zaterdag bepalen wie er kampioen wordt. De mannen staan nu eerste met 5 goals meer dan Xenios. JD4 is theoretisch ook al "herbstmeister” , nadat ze de topper tegen Alkmaar met 2-1 hebben gewonnen. Gefeliciteerd!

 

MA5: op naar kampioenschap

MA5 won met 5-1 van Haarlem. Komende zaterdag wacht koploper Alkmaar indien de meiden daarvan winnen dan zijn ze kampioen! MD4 was met 8-0 te sterk voor Saxenburg. Komend weekend wacht de topper tegen De Reigers. De meiden hebben aan een gelijkspel genoeg om als eerste te eindigen. MD5 was met 4-1 te sterk voor FIT. Komend weekend wacht HIC. Als de meiden minimaal gelijkspelen is de eerste plek een feit.

 

Veel succes allemaal zaterdag.

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda