Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Aan de sponsors: Een bijzonder jaar op meerdere fronten

Met veel plezier meld ik me bij u om u vanaf nu regelmatig te informeren over het wel en wee van de club. De club waar we allemaal een band mee hebben en die toonaangevend is in het hockey. 

Familie en top

Bloemendaal is voor velen het voorbeeld van een gastvrije familieclub, waar vele generaties lang Bloemendalers met plezier sporten en elkaar ontmoeten. Maar ook een familieclub waar top gepresteerd wordt. Dat hoort bij Bloemendaal en daarmee onderscheiden we ons. Jarenlang speelt Bloemendaal in de top van het Nederlandse hockey. Dat doen we met de eerste teams van zowel de jeugd als de senioren. Het succes lijkt allemaal vanzelf te komen, maar zoals u weet en elke dag ook meemaakt: niets komt vanzelf!

Mooiste clubkleuren

In mijn eerste bericht zal ik niet direct alles verklappen over wie wat allemaal doet om een mooie en succesvolle club te zijn en vooral te blijven. Bovendien zijn er ook een groot aantal factoren die er gewoon zijn en waar je geen enkele invloed op kan en mag uitoefenen. Zo hebben we de mooiste clubkleuren van het land: Oranje shirt, witte broek of blauwe rok en witte kousen. Ik kan me niets mooiers voorstellen. Het straalt plezier en positivisme uit. Je wordt er altijd vrolijk van. Kijk naar de foto’s en video’s van spelers, acties en teams.

Altijd als je het Oranje ziet krijg je een goed gevoel. En dan op het Oranjeshirt de Mus. De combinatie van club kleuren, embleem, goede naam, cultuur en succes maakt van Bloemendaal een sterk ‘merk’. Het is iets waar je een goed gevoel bij krijgt en waar je graag bij wilt horen. Niet alleen in Bloemendaal en omgeving maar ook daarbuiten. Overal waar ik als voorzitter kom word ik aardig en vriendelijk begroet en gaat het altijd over de mooie uitstraling die de club heeft. Maar niet alleen in Nederland. Ook in het buitenland is Bloemendaal geliefd. Het kan ook niet anders wanneer je nagaat hoeveel buitenlandse topspelers graag bij Bloemendaal gespeeld hebben en spelen. Zij kwamen niet omdat we ze financieel betere voorstellen deden. Een team koop je niet. En dat is nog zo.


Heel bijzonder

Dit seizoen is wel een heel bijzonder seizoen. We hebben een lustrum. De club bestaat 120 jaar en dat vieren we met een lustrum logo, een vlag, een colour run, lustrumkleding, heerlijke lustrumwijn en veel feesten. Na 120 jaar zijn we nog steeds niet op elkaar uitgekeken en willen we zelfs nog meer met elkaar doen.

Een feest wordt ongetwijfeld ook de EHL die we rond Pasen op Bloemendaal krijgen. Uit heel Europa komen 16 heren teams strijden om het Europees clubkampioenschap. We gaan er alles aan doen om net als in 2013 die titel binnen te halen.

Helden

Een andere bijzonderheid is dat we na 10 jaar weer met onze Dames in de hoofdklasse spelen. En dat doen ze niet onverdienstelijk. Handhaven is de opdracht en tot nu toe gaat dat heel goed. Met een heel jong team strijden ze elke week om de punten en voor elke meter wordt geknokt. Vanuit de A1 meteen tegen Maartje Paumen spelen, daar kan je alleen maar van dromen. Het succes van onze top stimuleert alle jeugd. Daarvan ben ik overtuigd. Het zijn de helden waar ze naar kijken en die ze bewonderen. En elke week zijn een paar van die helden supercoach en begeleiden ze een jeugdteam.


Samen

Een mooi seizoen, een bijzonder seizoen en een seizoen waar er weer gepresteerd moet worden. Op het veld maar ook in de organisatie. Gelukkig doen heel veel leden daaraan mee. Ieder op zijn eigen manier. Ook sponsors en partners. Allemaal doen we dat omdat we plezier hebben en genieten, op de club en van de club.

Mooi dat u er bij bent en meedoet!

Hendrik Goeman Borgesius

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda