Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: Pluim voor ouders

Ietwat later dan normaal de terugblik van Jorge Nolte mét een compliment voor de ouders achter het hek.

Het is mij opgevallen dat het rondom de velden een stuk rustiger is geworden. Het is goed om te zien dat steeds meer ouders netjes achter het hek staan als ze hun kind in de E of F staan aan te moedigen. Het is daardoor een stuk overzichtelijker binnen de hekken en het straalt meteen veel meer rust uit. Ook heb ik het idee dat langzamerhand de scheidsrechters in alle categorieën het ook wat rustiger krijgen wat betreft het souffleren van supporters langs de kant. Natuurlijk zijn scheidrechters niet onfeilbaar net als de spelers op het veld. Laten we deze tendens met zijn allen vasthouden en de scheidsrechters gewoon lekker hun potje laten fluiten!


Afgelopen week was er het rare fenomeen dat MA1, JA1, MB1 en JB1 allemaal uit moesten spelen. Komende week spelen ze allemaal thuis. Vanuit de bond hebben zij een verplichte aanvangstijd. Dit zorgt ervoor dat er meer tijd tussen de wedstrijden zit. Omdat er ook veel lagere teams thuisspelen, zullen er komend weekend meer wedstrijden op gras gespeeld moeten worden. Gelukkig is de afgelopen maanden het hele grasveld vervangen en ligt er nu een biljartlaken. Natuurlijk speelt iedereen het liefst op kunstgras. Er wordt netjes bij gehouden wie wanneer op gras speelt, maar helaas is het met de huidige capaciteit niet anders. De voetballers verafschuwen kunstgras en zijn dol op gras, dus zie het als een mooie uitdaging en hopelijk levert het mooie wedstrijden op!


Op tijd beginnen

MA3 kon afgelopen zaterdag hun wedstrijd niet uitspelen op zand, omdat ze veel te laten konden beginnen. Wegens de invallende duisternis moest de wedstrijd gestaakt worden. Ik wil iedereen op het hart drukken dat we allemaal op tijd beginnen en eindigen anders zijn teams aan het einde van de dag de dupe van het getreuzel van andere! Wees hier aub scherp op!!

Sinds een paar weken trainen we op veld 3 en 4 met roze dimples en op veld 1 en 2 met gele dimples. Het is volstrekt verboden om deze ballen in je bezit te hebben of om buiten deze velden er mee te spelen. Helaas is gebleken dat er heel veel ballen mee naar huis genomen worden. We zijn speciaal van witte ballen afgestapt, omdat het dan nog zichtbaarder is wat ONZE ballen zijn. Ballen die gevonden worden, graag op het veld terug gooien of in de bak voor gevonden ballen gooien naast het clubhuis bij de boetiek! Deze kleuren ballen zijn jeugdballen. Alle senioren teams zullen met witte ballen trainen en hebben hun eigen bakken!


Meisjes A

MA1 mocht afreizen naar Tilburg. Het bleek een spannende strijd te worden. De thuisploeg stond met 2-1 voor, maar onze dames gingen vol opzoek naar de 2-2. Helaas werd er uiteindelijk 3-1 verloren, maar onze dames hebben hun huid duur verkocht. MA2, MA3 en MA4 kwamen helaas allemaal als verliezer uit de strijd. Jella uit MA4 zal de komende tijd helaas niet mee kunnen doen. Namens de hele technische staf wensen wij jou heel veel beterschap en heel veel sterkte!! MA5 won in een spannende strijd nipt met 3-2 van Overbos. MA6 heeft na twee wedstrijden 16 goals voor en 0 tegen. Dit keer werd het 9-0 tegen de Kikkers.


MB6 voert lijst aan

MB1 blijft het goed doen. Dit keer werd Tilburg met 4-0 verslagen wat de dames meteen een eerste plek opleverde. MB2 verloor helaas nipt met 1-0 van Myra, waar thuis nog met 6-5 van gewonnen werd. MB3 is de trotse koploper na een 6-0 overwinning tegen de Terriërs. MB4 verloor het met 3-0 van Alkmaar. MB5 was met 3-0 te sterk voor HIC. MB6 speelde in de topper tegen Mijdrecht met 2-2 gelijk waardoor de meiden nog steeds lijstaanvoerder zijn.


Ruime zege voor MD5

MC1 moest tegen Bennebroek aantreden. In een weinig hoogstaand duel werd er gemakkelijk met 3-0 gewonnen. MC2 deelde de punten met Mijdrecht na een 3-3 gelijkspel. MC3 trok tegen Westerpark helaas net aan het kortste eind en verloor met 1-0. Ook MC4 moest de degens kruizen met Westerpark en verloor helaas met 2-0. Ook MC5 moest hun meerdere erkennen in de tegenstander en verloor met 4-2 van Haarlem. MC6 ging helaas met 2-0 ten onder tegen Bennebroek. MD1 leed een verassende nederlaag uit op Castricum. De meiden verloren helaas met 3-1. MD2 verloor helaas nipt met 1-0 van de Kikkers. MD3 wist wel de volle buit binnen te halen door met 2-1 van Hoorn te winnen. Ook MD4 ging er met de drie punten vandoor door met 1-0 Mijdrecht te verschalken. MD5 won maar liefst met 7-0 van Bennebroek! MD6 was helaas net niet opgewassen tegen de Kikkers en verloor met 2-0. MD7 hoefde niet in actie te komen zaterdag, omdat er maar vijf teams in de competitie zitten.


JA4 fier aan kop

JA1 beet de spits af tegen Push. De ploeg uit Breda doet al jaren mee om de play-offs, dus het kon een zware zaterdag worden. Onze mannen boden echter super goed tegenstand en verloren helaas nipt met 4-2. JA2 doet het goed en klom door een 5-1 op de Kikkers naar de tweede plaats. JA3 was met 5-2 te sterk voor Hurley en is nog steeds gedeeld koploper. JA4 won met 8-3 van Saxenburg en staan fier aan kop!


Spanning bij JB2

JB1 speelt landelijk en dat merkte ze meteen, want Groningen was de tegenstander. Tot aan de rust ging het gelijk op en was het 2-2. Na de rust schakelde onze mannen een tandje bij en werd er met 4-2 gewonnen! JB2 speelde een super spannende wedstrijd tegen de Terriërs. De wedstrijd kon alle kanten opgaan, maar de mannen stonden 3-2 achter, maar mochten nog wel een strafcorner nemen. Uiteindelijk tikte David de bal over de doellijn heen en pakte de mannen een meer dan verdiend punt!! Goed geknokt mannen! JB3, JB4, JB5 en JB6 redde het niet tegen Purmerend, Pinoke, Terriërs en Alkmaar.


JC1 naar winst

JC1 had hun handen vol aan Pinoke. Pinoke gooide er aan het einde nog een slotoffensief uit, maar onze mannen pakte een zeer terechte 2-1 overwinning. JC2 had het hele jaar nog geen tegenstand gehad, maar in de Topklasse is dat nu wel het geval. De mannen zijn door Xenios weer met de voeten terug op aarde gebracht. Succes komend weekend mannen! JC3 verloor nipt met 3-2 van Athena. JC4 startte de competitie goed door met 6-3 van Alliance te winnen. Ook JC5 speelde tegen Alliance en ook zij wisten te winnen, namelijk met 5-3.


JD4 gaat maar door met winnen

JD1 was duidelijk sterk voor Pinoke. De Steekneuzen werden met 5-0 aan de kant geschoven. JD2 speelt in de één na hoogste klasse en pakte daar meteen een punt door met 1-1 gelijk te spelen tegen Alkmaar JD1. JD3 verloor helaas met 5-1 van FIT. JD4 beleeft een fantastisch seizoen tot nu toe. Dit keer werd Terriërs met een zevenklapper verslagen! Ook JD5 deed goede zaken door Overbos met 3-1 te verslaan.

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda