Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: nog even op het veld dan de zaal in
Wat gaat de tijd toch snel. De eerste seizoenshelft zit er al weer bijna op. Nog twee weekenden competitiewedstrijden en volgende week al weer de laatste reguliere trainingsweek. Inmiddels zijn zelfs de zaaltrainingen alweer begonnen. Ook dit jaar zijn Carin Warnaars en André Morees en alle andere leden van de Zaalhockeycommissie weer uren bezig geweest om alles voor het zaalhockey te regelen. Het blijft altijd weer een enorme puzzel om alle teams genoeg trainingen te kunnen bieden. Een grote pluim voor zowel Carin als André, want ik denk dat het met de beperkte mogelijkheden toch weer gelukt is om het voor iedereen goed in te vullen.

 

 

Handig: LISA Team

Dankzij wat uitvindwerk, ben ik er achter gekomen dat we een site binnen Bloemendaal hebben die bijna nog niet gebruikt wordt. www.team.lisa-is.nl/login Als je op deze site inlogt met je lidnummer en wachtwoord, dan zie je meteen alles van je hele gezin. Wie speelt waar de komende weken, moet je fluiten, weekoverzicht van trainingen en zelfs de bierpot kan je daar online bijhouden. Ook kan je met team aangeven wie er op een training aanwezig is, zodat je precies de opkomst kunt zien. Echt super handig dus en een enorme aanrader. Ben je je wachtwoord kwijt? Stuur dan een mailtje naar de secretaris.

 

Vorige week zijn de evaluatieformulieren voor de MABC en de 2e jaars E verstuurd naar de trainers en de coaches. De andere formulieren zullen snel volgen. Vul deze aub zo snel mogelijk in en stuur terug. In de komende tienminutengesprekken zullen deze evaluaties besproken worden.


 

 

Mooi op tijd

De afgelopen weken heb ik aangegeven dat de wedstrijden op veld 3 en veld 4 echt precies op tijd moeten beginnen. Ik heb begrepen dat afgelopen zaterdag alles op rolletjes liep! Dank daarvoor! Laten we het aub nog twee weekenden volhouden!


 

 

Veel zeges bij MB elftallen

Bij MA1 was het superspannend tegen Laren. Het kon lang beide kanten opgaan. Helaas sloeg Laren twee minuten voor tijd er een strafcorner in zo werd er nipt met 1-0 verloren. MA4 speelde knap met 2-2 gelijk tegen Haarlem. MA5 sloeg flink toe, want de Kraaien werden met 9-0 opgerold. MB1 deed zichzelf tekort door geen van hun talrijke kansen tegen Push te benutten. En ja in de sport geldt dan vaak de regel dat hij er in het andere goal wel ingaat en zo verloren de meiden met 1-0. MB2, MB3, MB4, MB5 en MB6 zorgden voor een uniek resultaat door allemaal te winnen. Bij elkaar opgeteld werd het 26-5!


 

 

Eerste winst voor MC4

Bij MC1 was het verschil tussen de eerste helft en de tweede helft enorm. Was de eerste misschien wel de beste van het seizoen, helaas liep het de tweede helft een heel stuk minder. Toch wonnen de meiden redelijk eenvoudig met 3-1. MC2 speelde een goede wedstrijd, want Amsterdam werd vakkundig met 5-1 aan de kant geschoven. MC3 en MC5 deelden de punten met hun tegenstander. MC4 ging er voor de eerste keer met de volle buit vandoor, want er werd met 3-2 van Overbos gewonnen. MD1 speelde een prima wedstrijd. Alleen in de afronding kon het nog iets effectiever, maar er werd keurig met 2-1 gewonnen van HIC. MD2 speelde met 2-2 gelijk tegen Saxenburg. MD3 speelde op gras tegen Purmerend. Beide teams kwamen niet tot scoren, waardoor ook daar de punten verdeeld werden. MD4, MD5 en MD6 wonnen allemaal en scoorden ook allemaal vier keer!!


 

 

Spannende strijd

JA1 speelde een hele goede wedstrijd tegen Kampong. Helaas bleken de mannen uit Utrecht toch te sterk en werd er met 4-1 verloren. JA2, JA3 en JA4 hadden allemaal een spannende wedstrijd, maar trokken helaas wel aan het kortste eind. JB1 kwam tegen Rotterdam knap terug van een 2-0 achterstand. Helaas konden te mannen geen stand houden en verloren de mannen van André en Vincent met 4-2. Bij JB2 was het weer vuurwerk. Het werd een emotionele en felle wedstrijd tegen Pinoke. De mannen waren tot 2x toe dichtbij een 2-1 zege, maar moesten met 1-1 genoegen nemen. JB3 pakte ook een verdienstelijk punt door met 1-1 gelijk te spelen tegen HIC JB1. JB5 blijft het goed doen en won met 3-1 van Bennebroek. JB6 boekte hun eerste overwinning. HIC werd met 6-1 verslagen.


 

Zure dag voor JD1

JC1 won maar liefst met 8-3 van Amsterdam. Echt een hele knappe mooie overwinning. Bij JC1 is het van belang om boven Pinoke en Amsterdam te eindigen voor de plaatsing bij landskampioenschappen, dus dit was een zeer belangrijke overwinning. JC2 werd afgelast en de andere C teams kwamen helaas niet als winnaar uit de strijd. JD1 had een hele zure zaterdag. Tot drie minuten voor tijd stonden de mannen met 2-0 voor tegen Rood-Wit. Uiteindelijk werd er toch met 2-2 gelijk gespeeld. JD4 was het enige team dat er met de drie punten van doorging. Er werd met 2-0 gewonnen van Xenios en daardoor staan de heren op een mooie tweede plek.

 

Jorge Nolte


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda