Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Wings- Heren 1 diner in Loetje
Op zondag 16 november 2014 is het traditionele Wingsdiner met Heren I in Loetje te Overveen gehouden. Buiten een groot aantal Wingsleden en het voltallige HCB Bestuur, was een vrijwel compleet Heren I hierbij nadrukkelijk aanwezig, met dit keer gelukkig een nipte overwinning op Pinoke van een paar uur daarvoor op zak.


Na de aftrap door Wings voorzitter Hans Bos hield KNHB Voorzitter Erik Cornelissen tijdens de borrel een interessant verhaal over het dilemma van relatief kleine "dorpsclubs” als Bloemendaal en over de toekomst van het nationale tophockey.


Tijdens het diner interviewde, uiteraard, Floris Jan Bovelander de beide captains van Damus I, Merel en Roos, over hun ervaringen in de Hoofdklasse. Hun aanwezigheid werd door Hans Bos ge-/misbruikt om de leden op te roepen nieuwe Wingsleden aan te dragen opdat volgend jaar heel Damus I uitgenodigd kan worden in Loetje.


Tim Jenniskens en Wouter Jolie amuseerden tijdens het diner de aanwezigen met hun traditiegetrouwe "petje-op-petje-af”. De (hockey) vragen werden al snel lastiger en in de finaleronde wist Willem de Vlugt het door Heren I gesigneerde shirt te winnen (nu nog zien te krijgen).

Nadat Hans Bos had aangekondigd dat Wings, in samenwerking met TopMusch, Heren I intensiever gaat begeleiden met hun maatschappelijke carrière, mocht H1 speler Joep van der Loo meteen het spits afbijten met een pitch over zijn studie en zijn ambities t.b.v een baan.

Nadat Ronald Brouwer de prijs voor de grootste "Schaafmachine" voor Heren 1 aan Mats de Groot had uitgereikt (weer een nieuwe traditie?), nam Hendrik Goeman Borgesius nog even het woord om vooral een Bloemendaalse toelichting op het verhaal van Erik Cornelissen te geven.


In een ontspannen sfeer werden gedurende de avond plannen uitgewisseld, bijgepraat, nieuwe initiatieven geboren en contacten gelegd.


Het was weer leuk om alle aanwezigen, Wings, Heren I en HCB Bestuur, gemêleerd over de verschillende tafels te zien zitten, dus zeker een goede reden om deze traditie de komende jaren voort te zetten.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda