Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Initiatief van Sponsorcommissie: Wings Ondernemers Kring
Begin 2015 is de Sponsorcommissie gestart met de Wings Ondernemers Kring. Met dit initiatief brengt de sponsorcommissie ondernemers en bedrijven bij elkaar, die op zoek zijn naar een zakelijke vertaling van hun betrokkenheid bij Bloemendaal.


Zakelijke effectiviteit

Waar Wings de aangesloten leden een aantal keren per jaar op ontspannen wijze informeel ontvangt, zal de Wings Ondernemers Kring duidelijk gericht zijn op zakelijke effectiviteit. Het is een wens die onder een aantal bestaande sponsors van HC Bloemendaal leeft, maar ook bij diverse bedrijven in de regio. De sponsorcommissie geeft hier graag invulling aan.

Yves Vlassenroot is vanuit de Sponsorcommissie de aanjager van de Kring. Yves is mede-eigenaar van advocatenkantoor Kan Vlassenroot, dat de club al jarenlang sponsort.

 


Lid worden?

Bestaande sponsors kunnen zonder extra kosten lid worden van de Wings Ondernemers Kring. Voor niet-sponsoren is de jaarlijkse bijdrage voor de Wings Ondernemers Kring 1.500 euro exclusief BTW.

Voor de bestaande Wings leden verandert er niets en blijft het Wings bestuur leuke activiteiten organiseren.


 

Voordelen Wings Ondernemers Kring

-hoogwaardig netwerk

-gerichte zakelijke contacten

-zakelijk interessante bijeenkomsten

-automatisch lidmaatschap van Wings

-automatisch uitnodiging voor ontvangsten bij dubbels, opening en einde hockey seizoen.

-grote betrokkenheid bij HC Bloemendaal

-electronische nieuwsbrief

-zichtbaarheid als Wings Ondernemers Kring -lid


 

 

Informatie

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van de Wings Ondernemers Kring? Of wilt u meer informatie wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn, stuur dan een kort mailtje naar de sponsorcommissie.

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda