Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
EHL - even voorstellen dl.7: Anne-Claire van Veen
Anne-Claire van Veen is in het organisatiecomite van de EHL verantwoordelijk voor de pers. 

'Naast het ontvangen van de pers gedurende het toernooi, verricht ik waar mogelijk hand- en spandiensten voor de overige LOC leden.
Ik zorg dat er een ruimte is voor de internationale pers, heet ze welkom tijdens het toernooi en ondersteun ze en help met vragen, voorzie ze van opstellingen en line ups.
Kortom, ik zorg dat de pers professioneel zijn werk kan doen.
Dit wordt mijn derde EHL. Maar ook bij de Europa Cup deed ik de pers.
In het verleden ben ik hoofd- en eindredacteur geweest van de Mus+, heb de ledenlijst gecoördineerd en advertenties geworven.
Daarnaast heb ik in de communicatie- en sponsorcommissie gezeten. Ik ben betrokken geweest bij de website en heb jarenlang de pers ontvangen bij thuiswedstrijden van Heren 1.


Complimenten
Het is leuk dat je iedere keer veel complimenten krijgt over hoe Bloemendaal dit toernooi dankzij de hulp van onze geweldige vrijwilligers met veel succes organiseert. Daarnaast heb ik inmiddels met vele binnen- en buitenlandse pers een goede relatie opgebouwd. 
Het is zeer dankbaar werk en ik geniet er iedere keer volop van.
Omdat de EHL nu vijf dagen duurt, zal het vermoeiender zijn. We maken als LOC lange dagen, maar het geeft ook altijd weer veel energie en voldoening. 

Het blijft natuurlijk altijd even spannend of alles weer zo zal lopen als we het gepland hebben.
Het blijft altijd tot de laatste week/dag spannend hoeveel persaccreditaties er worden uitgegeven en hoeveel personen er daarvan zich per dag melden in de persruimte. Dit vergt vaak enige flexibiliteit, maar het komt altijd goed.
Voor mij is de EHL geslaagd als we net als voorgaande jaren veel bezoekers trekken die het vijf dagen lang naar hun zin hebben en als de mensen van de pers in alle rust hun werk goed kunnen doen en tevreden naar huis gaan. 
We hopen natuurlijk ook heel erg dat het weer mee zal spelen dit jaar en dat we een zonnige Pasen tegemoed kunnen zien.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda