Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Trainingen deels aangepast ivm EHL
EHL

Zoals iedereen weet krijgen we met Pasen het EHL spektakel op onze club. Natuurlijk een fantastisch affiche! Ik kan mij nog goed de vorige EHL herinneren op Bloemendaal en natuurlijk vooral het feit dat de mannen aan het einde de bokaal in de lucht mochten houden!! Daar hangt trouwens een fantastische foto van aan de muur beneden in het clubhuis. Super dat het bestuur het weer voor elkaar heeft gekregen dat we dit mega-evenement naar onze club hebben weten te halen!!

Aangepaste trainingen

De komende drie weken is er wel een aangepast trainingsschema van toepassing. Dit komt doordat we vooral veld 2 de komende drie weken niet kunnen gebruiken vanwege de op- en afbouw van de grote tent die daar zal verschijnen. Ik heb geprobeerd een schema te maken waarbij alsnog iedereen kan trainen, al zal het op de velden wel een stuk drukker worden! Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor. We gaan er met elkaar voor zorgen dat we er nauwelijks hinder van zullen ondervinden! Kijk goed in het schema of je trainingstijden zijn veranderd! In de week van de EHL (30 mei) trainen alleen de eerste teams nog op maandag en de rest van de veldtrainingen vervalt in die week! De week na de EHL wijkt trouwens af van de week voor de EHL, dit door de invoering van de zomertijd!

 Ongekende winstreeks in de jongenslijn

JA1 speelde een bloedstollende wedstrijd tegen Rotterdam. Het was één en al spanning en sensatie, maar helaas verloren onze mannen nipt met 4-3. JA2, JA3 en JA4 blijven het goed doen! Dit keer waren ze met ruime cijfers te sterk voor Hoorn, Alkmaar en FIT.

JB1 verloor kostbare punten van Laren. De mannen uit 't Gooi waren niet echt gekomen om te hockeyen, maar waren puur uit op rendement. Dat kregen ze uiteindelijk door een 2-1 overwinning. JB2 barstte afgelopen zaterdag van de coaches, want ook Swannie was nog eens supercoach. De mannen speelden uiteindelijk met 3-3 gelijk tegen Athena. JB3 boekte hun 2e overwinning door met 8-2 de Kraaien te verslaan! JB4 verschalkte zaterdag Westerpark met 2-1. Ook JB5 deed goede zaken door HBS met 6-1 te verslaan. JB6 kon het helaas net niet bolwerken tegen de Reigers en verloor met 3-2.

JC1 was misschien net helemaal blij met de 1-1 tegen Rotterdam, maar het team van Pepijn Keppel en Floris Molenaar mocht zeker wel blij zijn met het vertoonde spel! JC2 leverde de prestatie van de dag!! Met maarliefst 4-3 werd JC1 van HBS verslagen! Fantastisch gedaan. Ties super bedankt voor het invallen!! JC3 was met 5-2 duidelijk te sterk voor Hurley. Ook JC4 was een maatje te groot voor hun tegenstander en won met 6-2. JC5 moest helaas hun meerdere erkennen in Hurley.

JD1 speelde de topper tegen Pinoke. Inzet was de koppositie. Na een felle strijd waren het toch onze mannetjes die met 2-0 de drie punten mee naar huis namen! JD2 pakte hun 1epunt in het nieuwe jaar door met 1-1 gelijk te spelen tegen de Kikkers. JD3 verloor helaas met 3-1 van FIT. JD4 moest afreizen naar Bennebroek en kwam met drie punten terug door een mooie 2-0 overwinning. JD5 blufte Amsterdam af met maar liefst 5-2.

 

Een ongekende reeks in de jongenslijn trouwens, want 63% van de teams ging er met een overwinning vandoor en 16% met een gelijkspel. Winnen is zeker niet het belangrijkst, maar succes ervaring is altijd leuk op de zaterdag!

 

Succesvolle A meisjes en een gebroken sleutelbeen

MA1 speelde hun beste wedstrijd van het seizoen. De nummer twee SCHC kwam op bezoek en die hadden het zwaar tegen onze felle dames. Uiteindelijk wist SCHC toch het net te vinden, maar binnen één minuut scoorde Romee uit een fantastische rush de verdiende gelijkmaker en zo werd het heel knap 1-1! De overige meiden teams in de A deden het ook goed, want A2, A4, A5 en A6 stapten allen als overwinnaars het veld af. Alleen MA3 kon het net niet bolwerken tegen Rood-Wit.

MB1 speelde een moeizame wedstrijd tegen Schaerweijde. De meiden kwamen genoeg in de 23m van de tegenstander, maar werden niet gevaarlijk genoeg. De gasten kwamen zelfs met 1-0 voor, maar dat werd heel snel weggepoetst door Tessel en zo bleef het 1-1. MB2 leed duur puntverlies tegen Abcoude. MB3 blijft koploper door met 5-2 te winnen van de Reigers. MB4 en MB5 moesten hun meerdere erkennen in hun tegenstanders. MB6 hoefde niet in actie te komen.

MC1 speelde een wisselende wedstrijd tegen Rood-Wit. Uiteindelijk liepen de meiden naar een duidelijke 4-0 overwinning uit. Dieptepunt was de val van Charlie waarbij ze haar sleutelbeen brak. Heel veel sterkte! MC2 speelde met 2-2 gelijk tegen Pinoke en staat nu 2ein de poule. MC3 en MC4 wisten helaas niet als winnaars uit de strijd te komen. MC5 en MC6 wisten dat wel en wonnen van Hoorn en Strawberries.

MD1 speelde een spannende wedstrijd tegen de Reigers en wist die nipt te winnen met 3-2. Daardoor blijven de meiden de trotse koploper. MD2 en MD3 zetten zaterdag de zelfde score neer. Beide speelden met 1-1 gelijk. MD4 had een minder succesvolle dag en verloor helaas van de Reigers. MD5 had weinig te duchten van Abcoude en won met 6-0. MD6 deelde de punten met Alkmaar door 2-2 gelijk te spelen.

 

Tot op de velden!

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda