Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Hans-Erik Tuijt nieuwe voorzitter EHL
Bloemendaler Hans-Erik Tuijt volgt na de EHL Jons Hensel op als voorzitter.

 

Hans-Erik Tuijt was van 2008 tot 2014 bestuurslid accommodatie van HC Bloemendaal. In het dagelijkse leven is hij director global sponsoring bij Heineken.

 

‘Ik heb de EHL meegemaakt als (bestuurs-)lid van de organiserende club en vond het een heel leuk toernooi. Ook bij Heineken ben ik veel met sport bezig.’

Deze nieuwe 'baan' heeft hij vooral uit enthousiasme voor het hockey geaccepteerd. Hans-Erik Tuijt vindt het een uitdaging om de EHL nog groter te maken. En dan denkt hij niet aan aantallen spelers of teams maar aan verspreiding van de beelden, bijvoorbeeld via digitale tv. 

‘Er zijn miljoenen hockeyspelers wereldwijd, die willen graag kijken naar mooie beelden van de EHL. De beste spelers van de wereld doen mee!'

Een optie zou ook kunnen zijn om de EHL te koppelen aan andere competities of bijvoorbeeld de winnaar van de Hockey India League te laten spelen tegen de winnaar van de EHL.

De komende dagen is hij nog niet in functie en gaat hij vooral rondkijken en genieten. Het voorzitterschap begint pas de ochtend na de finale op tweede paasdag.

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda