Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bloemendaal veel te sterk voor Poolse tegenstander
'Het was een ander niveau', zo typeerde Diede van Puffelen de tegenstander na de 14-2 overwinning. Assistent-coach Remco van Wijk noemde het 'zelfvertrouwen opdoen'.

Bloemendaal had geen kind aan Pomorzanin Torun. Binnen twintig minuten keken de Polen al tegen een 6-0 achterstand aan. 
'We begonnen scherp en hebben dat tot in het derde kwart volgehouden,' aldus Diede van Puffelen, die zelf twee keer scoorde. 'Daarna was de concentratie minder.'

Tom Boon scoorde vijf maal, Roel Bovendeert, Simon Gougnard en Diede ieder twee maal, en Pelle Vos en Dominic Aarts allebei een keer.

Diede van Puffelen kijkt uit naar de wedstrijd van zaterdag als Bloemendaal het op moet nemen tegen de Belgische Dragons die met 6-2 van de Duitse titelverdediger Harvestehuder wonnen.

'Dat wordt een topwedstrijd, we moeten net zo scherp beginnen als vandaag,' aldus de Bloemendaalse middenvelder die de wedstrijd van woensdag een zeven gaf.

Ook assistent-coach Remco van Wijk vond het verschil tussen de twee teams wel erg groot. 'Het enige dat je kunt zeggen is dat het lekker is om zelfvertrouwen op te doen. Maar zaterdag gaan we om het "echie"'.

'
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda