Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Steunpilaar Niels-Olaf Bout over zijn EHL beleving

Tijdens de EHL is, naast Bart Jan Wijsman en Claas van Os, Niels-Olaf Bout een van de drie steunpilaren van horecamanager Jan Kruiswijk. Ondanks het drukke schema van Niels-Olaf, zag de webredactie kans om hem kort te spreken over zijn EHL beleving.


Hoe zijn de taken tussen Bart Jan, Claas en jou verdeeld?

‘Bart Jan en Claas zijn verantwoordelijk voor de Food Court. Zij regelen werkelijk alles wat daarmee te maken heeft, van het bepalen van het assortiment tot en met het begeleiden van de vrijwilligers die meehelpen met verkoop van broodjes en frites. Zelf ben ik "Chef Logistiek”,’ Zegt Niels-Olaf met een knipoog. ‘Ik zorg voor de voorraden voor de gehele catering, dus zowel voedsel als drank. Ik stuur daarbij de runners aan die mij ondersteunen. Op dit moment zijn er drie runners uit JB1 die mij helpen, en tijdens het weekend komen daar nog eens twee of drie jongens uit JA1 en JA2 bij.’


Dit is al de derde keer dat je deze rol vervult tijdens een EHL op Bloemendaal. Wat is er deze keer anders dan de vorige keren?

‘Het is professioneler dan ooit; Het terrein is fantastisch ingericht met een prachtig Food Court. Vergeet niet dat we dit jaar voor het eerst vijf dagen EHL draaien, in plaats van alleen het finale weekend in 2013 en alleen de achtste en kwartfinales over vier dagen in 2011. Daar komt bij dat we inmiddels goed op elkaar zijn ingespeeld. Gisteren was het nog even inkomen, maar alles loopt weer als een trein.’


Heb je gelegenheid om iets van de wedstrijden te zien?

"Het zijn lange dagen, gisteren was ik bijvoorbeeld elf uur achtereen op de club. Maar ik heb niets van de wedstrijden kunnen zien. Ik hoop tijdens het weekend zo nu en dan even mee te kunnen kijken.”


Je doet ook het nodige voor de club op het terrein van social media. Merk je iets van de EHL op Twitter?

"Jazeker, normaal gesproken komen er ongeveer tien berichtjes per week door, nu zijn het er zo’n honderd per dag! En er komen ook flink veel volgers bij. Dat laatste geldt overigens ook voor de Facebook pagina.”


Wat maakt het voor jou de moeite waard om zoveel energie in dit evenement te steken?

"Het is gewoon ontzettend leuk om te doen, we kennen elkaar allemaal en dat maakt het gezellig. Je weet dat de club, maar ook de jongens van H1 enorm waarderen wat wij als vrijwilligers allemaal doen. Samen maken we er iets moois van. Daar doen we het voor.”


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda