Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dankzij de teammanagers voelen alle EHL teams zich thuis

Voorbereiding en focus op de wedstrijd is voor de teams die deelnemen aan de EHL het belangrijkst. En dat is nou precies waar de vrijwillige teammanagers voor zorgen.

Gedurende de EHL staan teammanagers Marleen Fehres, Sylvia Wijsman, Sandra Mul, Hans van der Ley, Sandra Leistra, Lisette van Amerongen (foto rechts) en Simone van Oeveren (foto links) klaar om de teams te ontvangen, wegwijs te maken en ad hoc zaken voor hen te regelen.

De teammanagers zijn zelfs de avond voorafgaand aan het toernooi kennis gaan maken met de begeleiding van de deelnemende teams in de hotels waar ze verblijven.

Gastvrouw
Teammanager Simone: ‘Eigenlijk voel ik me vooral een gastvrouw; De teams komen anderhalf uur voor de wedstrijd aan. Het is onze taak om ze op te vangen en ervoor te zorgen dat de manager van het team de sleutel van de hen toegewezen kleedkamer krijgt. Ook inventariseren we wat de spelers eventueel voor lunch willen. Na de wedstrijd mag een team nog een half uur in de kleedkamer zijn, maar daarna komen de schoonmakers de boel alweer klaarmaken voor de volgende ploeg.

Tussentijds kan er van alles aan ons gevraagd worden, bijvoorbeeld ijs bij kneuzingen of extra drinkwater. Er was bijvoorbeeld een team dat graag muziek in de kleedkamer wilde, maar ze zaten in kleedkamer 3, en dat is nou net de enige kleedkamer zonder stopcontact! Wij hebben met behulp van Jules razendsnel een verlengsnoer geregeld en aan de vloer getaped’

Ervaring
Het is de eerste keer dat Simone als teammanager meehelpt. ‘De meesten van ons hebben al eerder tijdens een EHL als teammanager meegedraaid. Logisch, want het is ontzettend leuk om te doen en er is onderling een hele goede sfeer.

Wij mogen als een van de weinigen bij het clubhuis komen waardoor we voor de teams makkelijk herkenbaar en aanspreekbaar zijn. We kunnen hierdoor behoorlijk veel van de wedstrijden zien. En tussendoor hebben we soms best even tijd om met andere dingen te helpen, zoals andere vrijwilligers een rondje warme koffie bezorgen.

Waarom we ons vrijwillig inzetten? Je gaat als hockeyliefhebber sowieso naar de club tijdens zo’n speciaal evenement. Als je er dan toch bent, kun je beter meteen meehelpen en iets voor de club betekenen!'

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda