Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vrijwillige artsen staan klaar voor spelers en bezoekers EHL

Op een internationaal hockeytoernooi is medische ondersteuning onontbeerlijk. Gedurende de vijf EHL dagen moet daarom elke dag een arts op het complex aanwezig zijn.
Vrijwilligers Gijs Visser, Stan van den Buijs, Peter de Groof, Roeland den Boer en Arianne Lanting hebben deze belangrijke taak op zich genomen.

'We zijn met drie huisartsen en twee chirurgen, iedereen neemt één dag voor zijn rekening', zegt huisarts Arianne. 'Er zijn twee EHBO posten ingericht en een behandelkamer in het clubhuis, maar ik heb voor het gemak ook mijn eigen koffer meegenomen'. glimlacht ze.

'Er is hecht-, en plakmateriaal voor wondverzorging aanwezig dus we kunnen veel ter plaatste doen. Ook zijn er twee AED’s. We hebben een portofoon met een directe medische lijn en als lokale artsen weten we hoe we patiënten, indien nodig, zo snel mogelijk in het ziekenhuis kunnen laten helpen.

Het is geweldig om dit evenement op deze manier mee te kunnen maken. Mijn beide kinderen zijn lid van Bloemendaal, maar ik weet zelf niet veel van hockey. Het is leuk dat ik, naast de gebruikelijke bardiensten, nu ook eens iets extra voor de club kan doen.'

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda