Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Meivakantie en selecties komen eraan

De tweede seizoenshelft zit toch altijd raar in elkaar. Eerst ben je lekker in de zaal bezig, dan heb je vakantie, daarna zit Pasen er nog tussendoor en voor je het weet is het einde van het hockeyseizoen al weer in zicht.

Meivakantie en selecties

De komende twee weken hebben de meeste kinderen vakantie. In deze twee weken zal er dan ook niet getraind worden, tenzij anders met de trainer is afgesproken. In de week van 11 mei wordt er alleen op 11, 12 en 13 mei getraind. Op 14 mei is het hemelvaart en vinden er competitiewedstrijden plaats en op 15 mei is het Hemels D toernooi bij ons op de club. In de week van 18 mei zullen de selecties van start gaan. De normale teamtrainingen zijn dan voorbij. Wel gaan de E,F en musjes nog 2 woensdagen door en zijn er voor de andere teams toernooitjes. Hiervoor komt een apart trainingsschema.

Alle informatie over de selectietrainingen en het trainingsschema voor de weken van 18 en 25 mei komt binnen enkele dagen op de site.

Deze week worden ook de evaluatieformulieren weer verstuurd naar de trainers en coaches. Deze moeten voor 9 mei teruggestuurd worden. In de week van 11 mei zijn dan de trainer/coach gesprekken. Zet dit alvast in je agenda. Datum en tijd volgt zo spoedig mogelijk!


JC1 geplaatst voor Landskampioenschappen

JA1 zorgde voor een enorme sensatie door vorige week koploper Kampong met 7-3 te verslaan. Deze week mochten de mannen naar Upward toe. In een spannende strijd werd een punt gepakt en zo staan de mannen stevig op de vijfde plaats. JA2 en Abcoude waren gewaagd aan elkaar op de ranglijst, maar ook op het veld. Onze mannen gingen er uiteindelijk met een 2-1 overwinning vandoor. JA3 was met 5-1 te sterk voor Hermes en de mannen staan inmiddels op een mooie derde plek! JA4 was verrassend genoeg met 4-2 te sterk voor het hoger genoteerde Amsterdam.

JB1 schoot met scherp en won met 8-2 van Upward. Er was ook een flinke domper, want Teun raakte flink geblesseerd. Heel veel sterkte met jouw herstel Teun!! JB2 doet het goed dit seizoen, echter de Reigers waren zaterdag wel duidelijk te sterk voor onze mannen.

JB3 klom door een 5-2 overwinning op Rood-Wit naar de derde plaats. JB4 speelde met 2-2 gelijk tegen HBS, maar de mannen houden nog wel de tweede plaats vast.
JB5 was met maar liefst 12-0 te sterk voor Athena en staan bovendien ook nog eerste in de poule! JB6 verloor nipt met 3-1 van IJburg.

JC1 stond met nog zes minuten te spelen 2-0 voor tegen Kampong. Helaas raakte de tegenstander toen op stoom en werd er met 3-2 verloren. Wel mooi nieuws is dat JC1 zich al geplaatst heeft voor de Landskampioenschappen. Pepijn, Floris, Edith en natuurlijk alle mannen van harte gefeliciteerd!
JC2 blijft het onder leiding van Max Vergnes fantastisch doen. De mannen staan tweede en wonnen met 5-1 van Pinoke! JC3 was net niet opgewassen tegen Hurley en verloor met 3-2. JC4 trof zaterdag de koploper en die was helaas duidelijk te sterk. JC5 heeft heel wat minder punten dan Bennebroek, maar daar was zaterdag weinig van te merken. Uiteindelijk verloren de mannen nipt met 3-2.

JD1 moest zaterdag voor het eerst een tegendoelpunt incasseren. Er werd wel gewonnen met 3-1 van de Reigers. De mannen zijn ongeslagen en hebben een doelsaldo van 35-1. Goed bezig mannen! JD2 was met 4-2 te sterk voor Bennebroek en is nog vol in de race voor het kampioenschap! JD3 is ook goed bezig. Dit keer werd er met 5-3 gewonnen van Rood-Wit. JD4 maakte de koploper Hurley voor het eerst punten afhandig. Het werd 2-2! JD5 speelde met 1-1 gelijk tegen Athena, maar de mannen zijn nog steeds de trotse lijstaanvoerder.

 

Play-offs voor MB1 nog niet veilig gesteld

Werd MA1 de vorige keer nog van het veld geblazen door Den Bosch, dit keer was het een ware strijd. De meiden die al weken goed bezig zijn, boden zeer goede tegenstand tegen de koploper. Helaas werd er geen punt meegenomen, want ze verloren nipt met 3-2. MA2 deelde de punten met Strawberries A1, want het werd 1-1. MA3 zit in een zware poule! Helaas werd er dit keer met 3-1 verloren van Abcoude. MA4 speelde met 3-3 gelijk tegen de Kikkers. MA5 leed een verrassende 3-0 nederlaag tegen Haarlem. MA6 heeft de titel nog inzicht door een 9-1 overwinning op IJburg.


MB1 speelde een hele belangrijke wedstrijd tegen Pinoke. Beide teams zijn vol in gevecht om de tweede plek die recht geeft op play-offs. De meiden kwamen al snel 1-0 achter maar Nine scoorde uit een strafcorner de gelijkmaker. Onze meiden hadden de laatste 20 minuten echt de overhand, maar kwamen helaas niet tot scoren. Door dit gelijke spel blijft het in ieder geval nog een aantal weken spannend. MB2 had al weken geleden kampioen kunnen worden, maar de dames houden het spannend. Afgelopen weekend werd het 2-2 tegen Haarlem. Indien de meiden zaterdag van de Reigers, dan zijn ze echt niet meer in te halen. MB3, MB4 en MB5 moesten helaas allen hun meerdere erkennen in hun tegenstanders. MB6 blijft op titelkoers door een 4-1 overwinning op Haarlem.

MC1 speelde een hele goede wedstrijd. Qui vive werd met groot gemak opzij geschoven met maar liefst 7-0 oa door drie goals van Roos. MC2 dolf helaas met 4-2 het onderspit tegen Athena. MC3 deed goede zaken door met 1-1 gelijk te spelen tegen het veel hoger geplaatste Heerhugowaard. MC4 staat stevig op de tweede plaats door een 4-2 overwinning op Alliance. MC5 was niet opgewassen tegen de koploper Alliance en verloor met 2-0. MC6 zorgde voor de verassing van de dag door met 2-2 gelijk te spelen de koploper Hurley.

MD1 had een spannende wedstrijd tegen de Kikkers en verloor die nipt met 2-1. MD2 speelde tegen het veel hoger geplaatste en kwam net tekort tegen Ijburg en verloor nipt met 1-0. MD3, MD4 en MD6 kwamen helaas niet als winnaar uit de strijd. MD5 wist met 5-2 te winnen van Qui Vive en zijn tevens de trotse koploper!

 

Tot op de velden.

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda