Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
De voorzitter gaat met vakantie: zijn laatste column
De laatste column van het seizoen over de echte Bloemendaalsfeer, rammelderammel huwelijk en even bijkomen.

Het was bijna half elf toen de 13de en laatste bestuursvergadering van dit seizoen werd afgesloten. In een kleine twee uur hebben we met elkaar een aantal zaken voor het nieuwe seizoen besproken en besloten en is er teruggekeken naar het nu toch echt afgelopen seizoen.

Dat we niet ongelukkig zijn met hoe het allemaal gaat en gegaan is zal u niet zijn ontgaan. We hebben een prachtig jaar achter de rug met een lustrum, een EHL, met heel veel spannende wedstrijden, de competitie waarin de mannen 4de werden en de dames zich handhaafden in de hoofdklasse, met veel jeugdteams in de nationale en hoogste districtscompetities, met enthousiaste senioren en met heel veel gezellige veteranen en veterinnen die enorm hun best doen op sportief en sociaal gebied. 


Mooie accommodatie

Daarnaast is de accommodatie weer beter en mooier geworden met een nieuwe videotoren, nieuwe dugouts op veld 1, nieuwe ballenvangers op veld 2, een schilderbeurt voor het clubhuis en met de vervanging van de twee oranje containers door een prachtige lodge. Dan kan je als bestuur alleen maar blij zijn. En opgelucht!. 

Want niet bij elke hockeyclub gaat het als bij Bloemendaal. Dat het allemaal goed gaat is geen vanzelfsprekendheidje! Het kan ook alleen maar goed gaan wanneer iedereen het naar zijn zin heeft, meedoet en plezier heeft en plezier maakt! Dat hoef je Bloemendaleres niet uit te leggen. De inzet van iedereen bij de EHL, de lustrum diners en de gezelligheid op zaterdag en zondag maken dat wel duidelijk.

 


Yoep

Ook als bestuur zetten we ons vol in voor de club. Yoep van ’t Hek heeft zijn mening over hockeybestuurders afgelopen zaterdag in zijn column aardig verwoord. Het laat weer zien dat je niet alles moet geloven wat er in de krant staat. Dat werd me zondagavond toen we met het bestuur het seizoen afsloten met een borrel en bbq nog eens duidelijk. Het hele bestuur met aanhang was daarbij en van rammelderammel huwelijken heb ik niets gemerkt.


Zorgvuldig

 

Niet alleen het bestuur is nu toe aan een paar weken geen hockey. Het is voor iedereen lekker om even geen programma van trainen, spelen, rijden, halen, brengen en bardienst te hebben. Des te meer verlang je weer naar de kick off en het kennis maken met je nieuwe team. Want dat is elk jaar weer spannend. De selecties en indelingen zijn achter de rug. Er is met zorg en aandacht naar gekeken wat niet inhoudt dat ook iedereen gekregen heeft wat hij wenste of verwachtte. Dat zal altijd zo blijven en niet alleen op de hockeyclub.

Geniet van de vakantie en kom allemaal gezond en vol enthousiasme eind augustus weer naar de club. Dan gaan we er weer een mooi seizoen van maken!

 


Hendrik Goeman Borgesius

 

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm