Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
WOK organiseert Bijeenkomst Talentontwikkeling

De Wings Ondernemers Kring (WOK) organiseert wederom een spectaculaire avond;

De bijeenkomst zal dit keer plaatsvinden op donderdag 10 september 2015 van 20:00 tot 23:00 uur en zal volledig in het teken staan van talentontwikkeling en het thema zal dan ook zijn: Talentontwikkeling: binnenhalen, vasthouden en ontwikkelen

Niemand minder dan Joost Leenders (foto) van de Talentacademie zal die avond komen spreken over zijn talentacademie. Joost Leenders is onder meer coach van talenten als Manchester United voetballer Memphis Depay en rapper Ali B.

Zijn talentenacademie is niet alleen werkzaam in topsport en entertainment maar ook voor het bedrijfsleven. Anecdotes uit het voetbal, wielrennen, tennis en entertainment blijken enorm tot de verbeelding te spreken bij ondernemers, directeuren en medewerkers in het bedrijfsleven. Zijn ervaring is dat inspirerende en herkenbare voorbeelden sneller tot bewustwording en gedragsverandering leiden dan theorie en trainingen.

De vraag is hoe je met deze praktische tools talent kan binnenhalen voor je bedrijf. Maar ook hoe je dat weet vast te houden door het talent verder te ontwikkelen en aansprekende resultaten te laten scoren.

Joost geeft inzicht hoe te sturen op mentale kracht, zelfkennis, omgaan met stress, leefstijl, motivatie, vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding om daarmee een optimale prestatie te behalen met individuele latent, het team en de organisatie.

ABN AMRO zal voorafgaand aan het verhaal van Joost vertellen wat zij aan talentontwikkeling doet als ‘Partner van de Toekomst’.

Bovendien zal HCB met trots de talentvolle selecties van Heren 1 en Dames 1 aan u voorstellen en een voorbeschouwing geven op de ambities voor het nieuwe seizoen.

De WINGS ONDERNEMERS KRING is erop gericht om bestaande sponsoren, (regionale) bedrijven en ondernemers die HCB een warm hart toedragen met elkaar op informele wijze in contact te brengen. Klik hier voor meer info over WOK.

Ben je sponsor of ondernemer, draag je HCB een warm hart toe en ben je mogelijk geïnteresseerd in een lidmaatschap van Wings Ondernemers Kring? Meld je dan aan via: [email protected]

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda