Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: Is het jou al opgevallen?

Is u ook iets opgevallen op de club? Heeft u het clubhuis aan de buitenkant goed bekeken? En toen u naar het clubhuis liep, was daar ook iets veranderd?

Afgelopen zaterdag heb ik veel leden deze vragen gesteld. En vaak kreeg ik te horen dat de zwarte kleur van het clubhuis niet opgevallen was, maar dat het er wel erg netjes uitziet, en dat het nieuwe toegangshek ook een verbetering is.


Werk verzet door klusploeg

Niet alleen is het clubhuis geschilderd en het hek vervangen, ook zijn er speciale tegels geplaatst waar iedereen zijn peuk in kan deponeren. Daarnaast zijn er twee volle containers met rommel weggegaan en is er rondom de ‘lodge’ opgeruimd. Dat alles doet Jules met zijn mannen die op maandag en ook vaak door de week komen helpen. Het ziet er weer verzorgd uit. Laten we met elkaar proberen dat zo te houden. Het scheelt al veel wanneer iedereen die grote afvalbakken gebruikt om bekers, servetjes en ander afval in te gooien.


Hameren

Het was zaterdag een druilerig dagje, met meer regen dan zonneschijn. Geen weer om op de fiets naar de club te komen. Dat was ook weer te merken. De hele straat stond vol. Dat is prima, maar houd de overkant vrij want anders wordt het heel onoverzichtelijk en dus gevaarlijk. Ik blijf erop hameren dat we met elkaar moeten zien te voorkomen dat er een keer iets vervelends gebeurt. Allemaal huishoudelijke mededelingen die ik u nog even meegeef nu er nog niet heel veel over hockey te vertellen is.


Welkom met koffie 

De eerste jeugdteams zijn zaterdag over het algemeen goed begonnen. Dat geeft vertrouwen. De andere jeugdteams hebben hun generale gespeeld voordat ze komend weekeinde om de punten gaan spelen. Niet alleen de teams zijn er klaar voor, ook de coaches krijgen nog even een snelcursus op de coachavonden.

Iedereen heeft er weer zin in, dat merk ik als ik rondloop. Dat rondlopen doe ik niet alleen maar ook andere bestuursleden zijn op zaterdag op de club te vinden. De bedoeling is dat we met meer leden spreken en de vragen kunnen beantwoorden die bij u leven.

Aanstaande zaterdag zijn we er ook en bieden we u graag een kop koffie aan wanneer u met ons in gesprek raakt. We zijn veel met de club bezig en vertellen er enthousiast over, maar horen ook graag wat u ervan vindt, wat u opvalt, wat u tegenvalt en waar u van geniet.


Mussen call center

Dat niet iedereen geniet van een telefoontje van H1 en D1 begrijp ik wel. Zeker als je vervolgens nog een keer gebeld wordt. We zijn wat dat betreft geen professioneel call center. Dat willen we ook niet worden, maar we vinden wel dat we u mogen bellen om te vragen of u mee wilt doen met de vriendenloterij.

Die loterij is een gewone loterij. Je legt iedere week iets in en hebt daarmee kans op een prijs. Dat is bij elke loterij zo, alleen bij de Vriendenloterij is het zo dat het elke week prijs is voor de club. De helft van de inleg gaat namelijk naar H1 en D1. Daarmee, en met de bijdragen van de vele sponsoren, maken we tophockey op Bloemendaal mogelijk. Niet alleen bij Bloemendaal doen we mee aan de vriendenloterij, andere hockeyclubs zijn ons al voorgegaan. De spelers en speelsters moeten wel even over een drempel heen om u te bellen, want een ‘nee ik doe niet mee’ is altijd een teleurstelling. En die kans is er. Als ook u iets wil bijdragen aan H1 en D1, doe dan mee.


Genieten

Komend weekeinde is iedereen weer volop actief, fluiten, rijden, coachen bardiensten, spelen, fruit regelen en aanmoedigen. Kom naar de club, drink een kop koffie met het bestuur en geniet van de club.

Hendrik Goeman Borgesius

 
 
Share

terug naar vorige scherm