Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: Afgelastingen en onnodige ongelukken
Slecht weer en trainen

De bladeren zitten nog aan de bomen, toch voelt de zomer als heel ver weg! Officieel is het nog zomer, maar we kunnen er niet omheen; de herfst is aangebroken. Normaal gaan trainingen altijd door, tenzij er sneeuw ligt. Maar de hoeveelheid water die de afgelopen dagen naar beneden viel is ongekend. Een aantal keer zijn de velden veranderd in waterpolo locaties. En dat niet alleen, het ging ook vaak gepaard met onweer. Met onweer nemen wij geen enkel risico vanwege de lichtmasten langs de velden!

Alleen als er bijvoorbeeld een code rood afgegeven wordt, zouden wij de trainingen van tevoren afgelasten. In andere gevallen laten we kinderen wel naar de club komen, aangezien wij niet onnodig trainingen willen afgelasten. Wil je weten of het doorgaat, ga dan niet het clubhuis bellen, maar check de site. Staat daar niks, dan gaan de trainingen door!


Blessures buiten speeltijd

Afgelopen week zijn twee meiden geblesseerd geraakt. Niet tijdens een training, maar er vlak voor of vlak na. Door onoplettendheid bij bijvoorbeeld ballen verzamelen, gebeuren onnodige ongelukken! Let daar allemaal op alsjeblieft en ga geen ballen slaan als er heleboel mensen in de buurt zijn!!

 

Coachavonden en puntentelling F-jes

Vorige week hebben we twee coachavonden gehad. Beide avonden was er een goede opkomst! Via de groepsmoeders worden de presentaties verspreid en ook de wisselschema’s voor de jeugd. Dat laatste zorgt ervoor dat er kinderen korter langs de kant staan en iedereen gewisseld wordt!

Bij de F jeugd is de puntentelling veranderd. De volgende tekst is door het district naar buiten gebracht: "Bij de F-jes vormen de doelpunten van alle vier de wedstrijdjes bij elkaar opgeteld de uitslag en niet meer de punten per gewonnen of gelijk gespeelde wedstrijd. Op deze manier wordt het niveauverschil tussen teams beter inzichtelijk voor degenen die de poule-indeling maken en wordt de competitie voor iedereen zo leuk mogelijk gemaakt. De uitslagen zijn, zoals gebruikelijk, niet zichtbaar in de standenmotor.”


Competitie voor iedereen begonnen

Bij de ABC zijn de eerste teams in de competitie al twee weken aan de gang. JA1, JB1, MB1 en MC1 zijn de voorcompetitie overtuigend begonnen en wonnen allemaal hun eerste twee wedstrijden! JA1 en MB1 wonnen dit weekend wel maar met één doelpunt verschil, maar MB1 gaf ook weer geen enkele kans weg. Bij JA1 raakte Teun langdurig geblesseerd. Hij zal zeker tot de kerst niet in actie kunnen komen! Heel veel sterkte Teun!

JB1 en MC1 wonnen met speels gemak, waarbij MC1 zelfs met 15-0 wist te winnen. JC1 herstelde zich dit weekend netjes door met 7-2 te winnen van Athena en MA1 won in een goede wedstrijd met 3-0 van HBS. Wel een naar moment daar was dat Anna de boarding ingewerkt werd en nu door een hersenschudding geveld is. Sterkte Anna!

MA3, MB3, MB4, MB6, MC2, MC3, MC4, MC5, MC6, MD1, MD2, MD4, MD5, MD7, JA5, JB4, JB5, JC2, JC4, JD1, JD2 en JD4 sloten allen hun eerste wedstrijd af met een overwinning! Er waren slechts twee wedstrijden die in evenwicht waren en dat waren de wedstrijden van JA2 en JC3.

 

Zoals eerder gemeld zijn we nog op zoek naar trainers op de woensdag om 13.15 uur en om 14.30 uur. Ben je minimaal 15 jaar oud, ben je vroeg uit op woensdag en lijkt het jou leuk om training te geven? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Tot op de velden.

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda