Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD Nieuws: 'Herindeling teams en Clinics voor de jeugd'

Komende zaterdag 10 oktober vindt alweer de laatste competitiedag plaats. Na deze dag zijn de eindstanden bekend en zal er in de herfstvakantie een herindeling plaatsvinden.

Altijd raar omdat het in principe niet om winnen, maar om opleiden gaat in onze jeugdopleiding. Toch is die voorcompetitie ontzettend belangrijk, omdat het hele jaar er door beïnvloed wordt! Presteert een team niet goed, dan kan het zijn dat je te laag wordt ingedeeld. Belangrijkste is dat elk team op het niveau ingedeeld wordt waar het thuis hoort!

Belangrijk weekend

Wat betreft de eerste teams breekt er voor JA1 en JC1 een spannende dag aan. Beide teams gaan de degens kruisen met Amsterdam. Beide teams mogen minimaal gelijkspelen, maar mogen weer absoluut niet verliezen! Superspannend dus.

MB1 is door een overwinning op Alliance verzekerd van de Landelijke Competitie! Bij JB1 is dit voor 99% het geval. Alleen als er zaterdag met dikke cijfers verloren wordt van Amsterdam, dan komt de Landelijk Competitie in gevaar.

MA1 is door een 2-0 overwinning op HBS gekwalificeerd voor de Super A competitie. MC1 is eerste geworden in de poule en speelt daardoor minimaal IDC 2. Op 17 oktober moeten zij in een drieluik een plaats voor het IDC 1 proberen af te dwingen. MD1 heeft zich gekwalificeerd voor de topklasse A en JD1 gaat waarschijnlijk in de Topklasse B spelen.

 

Super Saturday

Komend weekend staan er voor een aantal teams nog belangrijke wedstrijden op het programma! Zo moet JA2 zaterdag proberen te winnen van de koploper en zich zo plaatsen voor een beslissingswedstrijd voor de Topklasse! JA5 kan zaterdag bij een overwinning herfstkampioen worden!

JB2 speelt tegen concurrent Kikkers om ook een beslissingswedstrijd te mogen spelen! JB5 speelt zaterdag om het kampioenschap ook tegen de Kikkers. JC2 is al virtueel kampioen, maar heeft voor de zekerheid nog wel een punt nodig. JD2 speelt ook een topper tegen medekoploper Hurley. Ook JD4 speelt tegen hun concurrent Rood-Wit voor het kampioenschap.

Ook voor MA3 is het Super Saturday tegen medekoploper Alkmaar! Bij MB2 in de poule kan alles. Ze kunnen tweede, maar ook laatste in de poule worden! Indien ze tweede worden dan gaan ze play-offs spelen! MB6 staat boven aan en dat kan zo blijven als zaterdag Hoorn verslagen wordt.

MC6 staat knap tweede in de poule. Zaterdag wacht de koploper Hoorn. MD2 staat eerste in de poule, maar zaterdag wacht concurrent Hurley! MD4 is al kampioen met 39 doelpunten voor en 0 tegen! Tijd voor een nieuwe poule!

 

Clinics in de week voor herfstvakantie

Volgende week is geen normale trainingsweek! Op dinsdag en donderdag zullen er namelijk voor de ABCD jeugd, clinics zijn door Heren 1 en Dames 1. Supergaaf dat beide teams zich vol in zullen gaan zetten om onze jeugd de fijne kneepjes van het vak te gaan leren. Zorg dus dat je erbij bent en dat je vijtien minuten van tevoren aanwezig bent!

 

Het schema ziet er als volgt uit:

Maandag 12 oktober: Alle trainingen gaan door volgens het normale trainingsschema!

Dinsdag 13 oktober: 1600-1715 uur Clinic voor alle jongens D teams olv Heren 1

Dinsdag 13 oktober: 1730-1845 uur Clinic voor alle A en B jeugd olv Heren 1

Dinsdag 13 oktober: Alle overige trainingen gaan niet door, tenzij anders afgesproken met de trainer!

Woensdag 14 oktober: Alle trainingen gaan door volgens het normale trainingsschema!

Donderdag 15 oktober: 1600-1715 uur Clinic voor alle Meiden D teams olv Dames 1

Donderdag 15 oktober: 1730-1845 uur Clinic voor de hele C jeugd olv Dames 1

Donderdag 15 oktober:: Alle overige trainingen gaan niet door, tenzij anders afgesproken met de trainer!

Vrijdag 16 oktober: Alle trainingen gaan niet door, tenzij anders is afgesproken met de trainer!

 

Volgende week vrijdag begint de herfstvakanie en die week wordt er niet getraind, tenzij anders afgesproken met de trainer!

 

Succes zaterdag en alvast veel plezier met de clinics!

 

Jorge Nolte

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda