Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Loetje Wingsdiner met Heren 1 en Damus 1
Verslag van de Wingsvoorzitter:

Zondag 8 november was het weer zover, het traditionele Wingsdiner met Heren 1 in Loetje Overveen. Dit jaar was er echter een significant verschil met de voorgaande jaren: Damus 1 was, met speelsters en staf, voltallig aanwezig na jarenlang "geleur en gezeur" van Jorge Nolte om met zijn dames uitgenodigd te worden.

Na de succesvolle laatste play-out wedstrijd een half jaar geleden werden zijn pogingen beloond met de belofte de eerstvolgende keer een uitnodiging te krijgen. Aangezien de typering ‘hengstenbal’ bij deze diners normaliter niet ongegrond was, was deze aanvulling een ware verademing. We zijn dan ook bang dat we dit de komende jaren niet meer moeten veranderen, al koppelen we daar wel meteen het vereiste Hoofdklasse niveau aan.

Ondanks dat de aandacht van de diverse sprekers deze zondag gewoontegetrouw meer naar de Heren ging, zal dit in de loop van de jaren en na enige gewenning ongetwijfeld meer in de richting van de dames gaan verschuiven. Wellicht dat de hockeyresultaten van betreffende zondagmiddag, met een belangrijke overwinning van de Heren op Amsterdam, enigszins meespeelde.

Na een welkomstwoord van de Wings voorzitter, was het de beurt aan een nieuwe trouwe Bloemendaal supporter en vermaard hockey-analist, oud record international Jacques Brinkman om tijdens de borrel zijn visie op het hedendaagse hockey te ventileren. Zoals men van hem gewend is, wond hij er geen doekjes om en zijn stellingen en meningen tijdens zijn heldere verhaal waren dan ook weer scherp en weinig(en) ontziend.

Tijdens het diner was het de beurt aan het vermaarde duo Wout&Tim om hun jaarlijks terugkerende petje-op-petje-af te doen. Aan het eind van deze afvalquiz stond alleen Roel Bovendeert nog overeind, hetgeen beloond werd met een (later nog te ontvangen) boek van Jacques Brinkman. Uiteraard zal deze door Roel getoonde hockeykennis meegespeeld hebben in de daags erna ontvangen uitnodiging voor een herintrede in Oranje.

Vervolgens interviewde Flop achtereenvolgens Glenn Schuurman en Laurence Docherty over de veranderingen en recente positieve resultaten bij Heren 1.

Dani Bicker Caarten vertelde de aanwezigen over de activiteiten en successen van het samenwerkingsinitiatief van TopMusch en Wings met betrekking tot de carrièrebegeleiding van Heren en Damus 1 spelers, en moedigde vooral deze laatste groep aan (meer) van dit gremium gebruik te gaan maken.

Tenslotte sloot de voorzitter van HC Bloemendaal traditiegetrouw de rij van sprekers.

Het was, met 100 man/vrouw, weer druk en gezellig. Tot volgend jaar!

Namens het Wingsbestuur

Hans Bos

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda