Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vijf Winterkampioenen bij de senioren en veteranen

Van uw Senioren- en Veteranen-verslaggever: Graag even jullie aandacht, want we hebben dit jaar maar liefst vijf Winterkampioenen! Zo is de eerste helft van het seizoen op een mooie manier afgesloten. Sommige teams wagen zich aan de midwinter- of de zaalhockeycompetitie, anderen geven de beentjes welverdiende winterrust.

 

 

Een overzicht:

Dames 2, staat op doelsaldo eerste, met nipt achter zich HIC. De dames hebben flinke sprongen gemaakt. Het seizoen startte met winst, gevolgd door twee verliespartijen, maar vervolgens werd de stijgende lijn ingezet en vastgehouden!Complimenten aan het hele team en trainer/coach Tembi Schneider en heel veel succes de tweede helft van het seizoen!

 

Ook Dames 4 is Winterkampioen. Zij zullen na de winterstop bij de herindeling in een hogere poule gaan spelen. Zet 'm op in de hogere poule!!

 

Heren Jong 1staat in de tweede klasse van de Jong Competitie bovenaan met maar liefst vijf punten los op nummer twee! Start in februari weer met z’n allen met fanatiek met trainen en probeer deze mooie positie vast te houden! Dan zit een Kampioenspitcher er voor jullie wel in….

 

Een verhaal apart is HVF. Dit fanatieke team dendert over alle tegenstanders heen. Met maar liefst tien punten los op de nummer twee is het wel duidelijk dat zij in de Promotiepoule thuishoren.
Het doel, om weer meteen terug te promoveren naar de eerste klasse met een stukje vernieuwd sterk en fanatiek team, lijkt bijna niet meer te kunnen mislukken.
Succes met de laatste loodjes in de sterkste District poule van Noord-Holland!

 

Niet te vergeten dan HVL2. Met één punt meer dan Alkmaar staan zij ook als Winterkampioen 2016 in de boeken. Ook dat is zeker een felicitatie waard!

 

Al deze teams gefeliciteerd met deze prestaties!

 

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda