Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
HELLO, it’s me… dames 2
Op 14 augustus 2015 werd er een nieuw hockeyteam geboren. Een aantal afkomstig uit de A, anderen al een paar jaar actief bij de senioren, wat heeft geleid tot een relatief jong en gezellig seniorenteam bestaande uit 17 meiden. Met Tembi als coach, Ineke als manager en Nienke Visser aan het roer loopt alles op rolletjes. Twee keer in de week is het feest want dan komt iedereen vanuit verschillende studentensteden om onder leiding van Tembi en Harm te mogen trainen aan het kopje.

 


Met veel oefenwedstrijden tegen onder andere MA1 en MB1 uit de jeugd en de veterinnen van Alecto, hadden we een goede voorbereiding waar we vooral veel van konden leren. Gelukkig maar, want afgelopen zondag was een belangrijke wedstrijd, waarin we de eerste plaats konden bemachtigen. Elza liet ons ’s ochtends nog even schrikken, want het zou namelijk gaan ‘frozen’ , gaan regenen en tot overmaat van ramp deed de KNMI daar nog een schepje bovenop door code oranje af te geven. Gelukkig brak er alleen een grijze wolk door en na een lekker ritje in de auto met de radio aan, Bar en Han die hun zuivere zangkunsten luidkeels door de auto en ver daarbuiten lieten horen, zat de sfeer er goed in. In een andere auto gaven Britt en Juul juist de voorkeur aan een middagdutje, ook belangrijk!


Na slechts 4 minuten wist Han al de kruising te vinden, 1-0.Toch wist de tegenstander uit Schiedam er nog ‘de Spirit’ in te houden en maakten zij, na veel mooie reddingen van Jantine, alsnog de 1-1. Gelukkig kon de voorhoede in de rust bijtanken en maakte Romee, normaal vooral verantwoordelijk voor de vele assists aan haar tweelingzus Jade, onze topscoorder, de winnende goal! KAMPIONEEEEE!

’s Avonds werd de mooie eerste seizoenshelft afgesloten bij de fam. Stokvis en bleek maar weer eens tijdens het spel ‘30 seconds’ dat Floor en Ien perfect op elkaar ingespeeld waren, beetje gek wel…?!
Wij gaan met dames 2 nu lekker de zaal in als winterkampioen en hopen daarna op het veld mooie wedstrijden met elkaar te kunnen spelen. Hopelijk zijn Wieke, Char en Roos, die alle drie geblesseerd zijn, weer helemaal de oude na de winterstop en kunnen ze ons weer komen versterken.

Wij willen alle invallers, Puck en Veerle uit de B, Nienke en Charlotte uit de A en de dames uit D1 heel erg bedanken voor hun mooie bijdrage aan ons spel! Wij wensen heel HC Bloemendaal alvast een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een gelukkig, sportief en gezond 2016 toe.

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda