Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column voorzitter: Een verbouwing, nieuwe Leden van Verdienste en sparren met het bestuur
Het was een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst met een glaasje bubbels van Mathieu (met strik), lekkere muziek van de Sugardaddies en heerlijke happen en koele drankjes van het bestuur en dat alles te midden van teams uit de kop van Noord-Holland die de wintercompetitie kwamen spelen. 

Zij maakten ook nog even mee dat er een bijzondere Algemene Ledenvergadering werd gehouden waarin de vergadering het voorstel van het bestuur om de in september afgetreden bestuursleden Pim, Peggy en Joris te benoemen tot lid van verdienste met algemene stemmen steunde. En zo hadden we drie heel trotse en blije oud bestuursleden die door iedereen aangesproken en gefeliciteerd werden. Het was een mooi feestje wat tot een uur of zeven duurde.  

Sloop

De volgende dag begon om een uur of zeven ’s morgens de aannemer te breken. Het eerste puin is geruimd en de balken zijn gestut. Nog een paar weken en we kunnen de nieuwe commissie/team/trainers ruimte in gebruik nemen. Dat gaat ook een feestje worden. 
Zo maken we elke keer weer een stapje naar een nog betere accommodatie. We doen dat eigenlijk heel bescheiden als je het vergelijkt met de bouwprojecten op Kampong, Oranje Zwart, Amsterdam en Den Bosch. Als u over de snelweg langs de velden van Den Bosch rijdt ziet u de nieuwe tribune hoog uitsteken boven het veld. Een miljoenenproject waarbij onze investering peanuts is.
 Kampong en Oranje Zwart gaan een nieuw miljoenen clubhuis bouwen en Amsterdam krijgt een verbouwd en gemoderniseerd Wagner stadion, betaald door de KNHB.


Visie

In Bloemendaal zijn we te gehecht aan ons clubhuis, aan ons mooie plekje onder aan het Kopje en aan de sfeer op en rond de velden. Dat weerhoudt ons van grote veranderprojecten, maar als het moet bouwen we met elkaar in een week een promodorp en een tribune. Sommigen denken dat het een gebrek aan visie is. De visie is er zeker en dat is dat we op deze unieke plek willen blijven, waarmee je tegelijk moet accepteren dat er beperkingen zijn. 


Nieuwe bijeenkomst, kom ook

Het bestuur heeft in 2012 met een groot aantal leden de visie ‘wakker gekust’ en vastgelegd. Aan die visie houden we ons, maar het lijkt ons goed om nogmaals met de leden in gesprek te gaan en de visie en de strategie uit te leggen. Hoe meer we allemaal over hetzelfde het zelfde denken hoe sterker en daadkrachtiger we zijn. Binnenkort wordt u uitgenodigd om een avondje te sparren met het bestuur.  We maken er dit keer geen algemene ledenvergadering van maar een goede en informatieve ledenbijeenkomst. Ik hoop dat u komt.  


Anders betalen op de club

Een nieuwe penningmeester, een nieuw betaalsysteem! Binnenkort krijgt u allemaal een nieuwe clubpas waarmee u cashloos kunt afrekenen. Niet alleen nieuwe pasjes, maar ook nieuwe kassa’s met heldere en duidelijke aanduidingen waar u uw leesbril niet meer bij nodig heeft. Daarmee krijgen we ook een beter inzicht in wat er allemaal verkocht wordt op een zaterdag en zondag. En dat helpt de barcommissie weer bij hun beslissingen of ze bitterballen, appels, kroketten of hamburgers moeten inkopen. Het ziet er allemaal prachtig uit en het gaat het werk van Mathieu, de barcommissie en de vrijwilligers achter de bar een stuk lichter maken. Hou de website in de gaten en lees daar wanneer en hoe u de nieuwe pas in ontvangst kunt nemen.  


Tweede helft

Nog een paar weken in de duisternis toeren door Noord-Holland, spelen in onbekende zalen en op ongewone tijdstippen en dan is het weer maart . Dan gaan we weer naar buiten, als de weergoden dat toestaan, en beginnen we aan de tweede helft van de competitie en gaan we verder met waar we gebleven waren. H1 gaat zich voorbereiden op de tien laatste wedstrijden die moeten leiden tot play-offs om het kampioenschap en de dames gaan voor behoud in de hoofdklasse. 
Beide teams spelen al op 28 februari thuis tegen Pinoke!

Bij het zaalhockey staat D1 heel goed bovenaan en H1 dit keer niet. Wie weet gaat er iets moois gebeuren. Bij de jeugd hebben we het zwaar. Steeds meer clubs hebben tijdelijke zaalcapaciteiten neergezet en trainen veel meer in een zaal. Dat verschil zie je en wordt elk jaar groter. Tijd om er iets aan te doen.


Steun elkaar

 Het begin van het jaar is ook de tijd waarin we elkaar vooral een goede gezondheid wensen. Dat is iets wat we allemaal willen en nodig hebben. En als je het dan tegenzit moet je sterk zijn en knokken en blijven knokken. Als je daarbij veel steun krijgt helpt je dat. Of je nu jeugd, ouder of veteraan bent. Die steun krijgen ze van ons, van de gehele club, laat dat duidelijk zijn. Daar zijn we ook een club voor. 


Hendrik Goeman Borgesius  
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda