Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Trainingen starten weer!
Je veldhockey-spullen kunnen weer uit de kast, want vanaf maandag 8 februari starten de veldtrainingen weer. Dat geldt nog niet voor de trainingen na 16.45 uur op veld 3 en 4 (i.v.m. de nog snel invallende duisternis) en de 'keeper van de week trainingen'. Die beginnen pas weer na de krokusvakantie.


Wijzigingen
In het trainingsschema zijn veel trainers-wisselingen omdat een aantal trainers niet meer beschikbaar was vanwege school of studie. Ook is er een aantal veld-wijzigingen. Deze wijzigingen zullen in principe voor de hele tweede seizoenshelft gelden. In de bijlage onderaan staat het nieuwe trainingsschema, zodat je kunt controleren op welk veld je traint en wie je trainer is.

JA2, JA3, MA2 en MA3 zijn van de maandag naar de dinsdag verhuisd. Het is supervervelend dat we teams van trainingsdag hebben moeten veranderen, maar vanwege het schema van Heren 1 hebben we deze omzetting moeten doen. Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor. De eventuele problemen die dit op gaat leveren, gaan we proberen te verhelpen!

 

Trainers gezocht!
Voor een aantal teams hebben we nog trainers nodig. Zeker op de woensdag van 13.15-16.45 uur. Mocht je interesse hebben om training te geven, stuur dan een mail naar: [email protected]

 

Oefenwedstrijden
We zijn bezig om voor alle teams oefenwedstrijden op 20 februari te organiseren. We zullen zo snel mogelijk de tijden en tegenstanders communiceren!!

 

Tot op de velden!

 

Jorge Nolte


 
Bijlage: Trainingschema 2e seizoenshelft 2016.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda