Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dames 2 kampioen en gepromoveerd in de zaal
Op zondag 7 februari is Dames 2 kampioen geworden in de zaal!
Hieronder een bericht van speelster Nienke Visser:


Na veel zwoegen om een volledig team op het veld te zetten en Dames 2 in de reserve overgangsklasse te houden, kunnen we nu met trots zeggen dat al het harde werk niet voor niets geweest is! We zijn namelijk niet alleen als koploper van de veldcompetitie de winterstop ingegaan, maar zijn nu ook kampioen geworden in de zaal en daarmee direct gepromoveerd naar de Topklasse!

En dat terwijl de meesten van ons al jaren geen zaalhockeystick aangeraakt hadden en we welgeteld één zaaltraining gehad hebben. Gelukkig kregen we hulp van een aantal ervaren zaalhockeyers uit de jeugd, waar we Fleur, Bes en Puck heel dankbaar voor zijn! En zonder supercoach Tembi en invalcoach Ineke zouden we dit resultaat nooit bereikt hebben.

Maar de persoon die "by far" de meeste credits verdient, is Harm Yntema, vader van onze keepende rots in de branding. Harm heeft namelijk niet alleen al onze wedstrijden gefloten, maar was zo lief om ook de wedstrijden te fluiten voor de teams die zelf geen scheidsrechter geregeld hadden. Met als resultaat dat Harm volgens mij elke wedstrijd in de hele competitie heeft gefloten!

Maar volgend jaar gaan we er toch iets meer voor terug vragen dan alleen dankbaarheid. Misschien dat wij dan net als H1 een keer op trainingsweekend naar een warm land kunnen. Of wil iemand nog wat honderdjes wil neerleggen voor een dagje golfen met Tembi?  Bieden mag! :-)
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda