Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: prettige vakantie en daarna weer volop trainen

De vakantie der vakanties staat voor de deur. Vanaf aanstaande vrijdag kan je het spreekwoordelijke kanon afschieten in het dorp. Iedereen vertrekt massaal naar de sneeuw! Heel veel plezier alvast en kom aub weer heel terug uit de bergen. Zeker de snowboarders: let op je polsen, want we hebben gemerkt dat daar nogal wat blessures ontstaan. 

Hopelijk kan iedereen na een welverdiende vakantie lekker van start gaan bij de hervatting van de competitie. Door de vakantie wordt er deze week alleen op maandag t/m donderdag getraind. Vrijdag en tevens alle trainingen in de week van 29 februari zullen vervallen. In de week van 7 maart zullen dan alle trainingen weer hervat worden. Ook de keeperstraining voor de mini’s van de week en alle trainingen op veld 3 en 4 vanaf 16:45 uur!

 

Afgelopen weekend vonden de laatste wedstrijden in de zaal plaats. Na een week of tien zit het zaalseizoen er nu definitief op. De volgende teams werden kampioen in de zaal: MC2, MC12 en MD3. Gefeliciteerd allemaal, super goed gedaan!! Eervolle vermeldingen waren er ook voor: JC2 (3e), JC12 (2e), JD5 (3e), JD12 (3e), MA12 (3e), MC3 (2e), MC7 (2e), MD2 (2e), MD4 (2e) en MD12 (3e).

 

Alvast een hele fijne vakantie!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda