Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: Weer volop trainen en bankjes bij veld 4

Het is fijn dat het weer langer licht is en dat we nu eindelijk weer het trainingsschema op honderd procent kunnen draaien. Veld 3 en 4 zijn dus weer optimaal inzetbaar en we hebben ook geprobeerd sommige A en B trainingen daar iets later te laten starten, zodat het voor iedereen haalbaar moet zijn om de trainingen te kunnen bijwonen. Aankomend weekend gaat ook nog eens de zomertijd in, wat er voor zorgt dat we ook weer oefenwedstrijden doordeweeks kunnen spelen daar!


Mooie bankjes veld 4


Het valt trouwens op dat weinig mensen die op veld 4 gaan kijken op zaterdag hebben gezien dat we aan de overkant bankjes hebben geplaatst. Op mooie kunstgrasbankjes kan je heerlijk in de zon zitten en naar de wedstrijd kijken. Het mooie van veld 3 en 4 blijft toch wel dat je het gevoel hebt dat je midden in het bos naar een hockeywedstrijd kan kijken en waar vind je dat in Nederland?

Geen trainingen Tweede Paasdag!


Aankomende vrijdag oftewel Goede Vrijdag wordt er normaal volgens het schema getraind. Tweede Paasdag (maandag) zijn er geen trainingen!

 

Meetrainen


Inmiddels zijn we gestart met het meetrainen. Op basis van de evaluatieformulieren die door de coaches en trainers zijn ingevuld, zijn er kinderen aangewezen om met een hoger team mee te gaan trainen. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen kijken hoe kinderen zich daar staande houden en om ze een extra prikkel te geven!

 

De meiden 


MA1 moest afreizen en dat deed het maar liefst met drie invallers uit de MB2. De meiden hielden zich knap staande en speelden met 2-2 gelijk. MA2, MA3 en MA4 waren helaas niet opgewassen tegen hun opponenten. MB1 speelde de belangrijke topper tegen Rotterdam. Het was een ontzettende spannende wedstrijd, die uiteindelijk door een doelpunt van Fleur in het voordeel van de Mussen werd beslist. Hierdoor zijn de meiden nu koploper! Het enige andere team die in de MB tot een overwinning kwam, was MB4 die met 6-2 wist te winnen van Amsterdam. MC1 reisde naar Rotterdam af. Dat team had tot nu toe alles gewonnen. Onze meiden wisten ze knap op een 2-2 gelijkspel te houden, al had er zelfs nog meer ingezeten! MC2, MC3 en MC7 wisten allemaal met één doelpunt verschil te winnen afgelopen zaterdag. MC6 pakte nog een mooi puntje tegen Amsterdam. Op MD1, die onder leiding van Joelle en Wietske staan, staat dit jaar geen maat! Dit keer werd AMVJ met 8-2 verslagen! Andere teams die met de overwinning aan de haal gingen waren MD4 en MD6.

 

En de jongens


JA1 had geen leuke middag zaterdag. De mannen speelden tegen Upward, maar op alle vlakken zat het er helaas niet in en werd er met 5-2 verloren. JA2 speelde gelijk tegen Abcoude. Het moet wel een spektakel geweest zijn, want het werd 5-5! JA3 was met 4-1 te sterk voor Hurley. JA4 en JA5 waren helaas niet opgewassen tegen Rood-Wit en Hurley. JB1 speelde een fantastische wedstrijd tegen Kampong. De mannen hebben 70 minuten gas gegeven en wonnen dik verdiend van hun naaste concurrent! JB2 speelde met 2-2 gelijk tegen Rood-Wit. JB3 en JB5 wonnen beide met 5-1 van de Kikkers en Hoorn.

Sterkte Vincent!

Bij JC1 was het hockey zaterdag een bijzaak, doordat Vincent met een Ambulance werd afgevoerd. Vincent, heel veel sterkte! Zijn teamgenoten waren redelijk van de kaart en verloren uiteindelijk van Huizen. In de JC was JC4 de enige die een punt pakte. Er werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen Abcoude. JD1 kwam er niet aan te pas tegen Amsterdam. Er werd uiteindelijk maar met 3-1 verloren en daar viel prima mee te leven. JD3 zorgde in de JD voor het hoogtepunt door met 2-2 gelijk te spelen tegen Hoorn JD1!

 

Fijne Pasen!

 

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda