Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Okhuysen organiseert weer 'Proeven tussen de Stellingen'
Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april 2016 staan de magazijnen aan de Küppersweg te Haarlem weer wijd open voor het ‘Proeven tussen de Stellingen’. HC Bloemendaal sponsor Okhuysen nodigt je van harte uit voor deze grootse overzichtsproeverij!

Niet alleen de vinologen van Okhuysen informeren je bij de proeftafels over de wijnen. Ook vele wijnmakers verlaten even hun domein om hun wijnen persoonlijk aan je toe te lichten.

Tijdens de proeverij presenteert Okhuysen maar liefst tweehonderd wijnen, die perfect passen bij het komende seizoen. Daarmee is deze proeverij dé gelegenheid om nieuwe wijnen te ontdekken, nieuwe oogstjaren te proeven en je seizoensinkopen te doen, met 10% extra factuurkorting en bovendien met een greep in de Tombola. Misschien ga je wel naar huis met een fles Petrus!  Iedereen is van harte welkom.

Proeftijden:
Vrijdag 15 april - van 12:00 uur tot 19:30 uur (entree tot 18:30 uur)
Zaterdag 16 april - van 10:30 uur tot 17:00 uur (entree tot 16:00 uur)
Adres: Küppersweg 19 te Haarlem

Deelname aan deze proeverij is gratis. Wel verneemt Okhuysen graag met hoeveel personen en op welke dag je komt proeven. Je kunt je inschrijven via http://okhuysen.xdialogue.com/proeven_tussen_de_stellingen 
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda