Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Column Voorzitter: 'Tophockey waarbij het er echt om gaat'

Zondag 17 april gaat het gebeuren. Zorg dat u erbij bent! De wedstrijd tegen Kampong is voor beide teams belangrijk. Dit zijn de wedstrijden waar je als speler, coach, manager en hockeyliefhebber naar uitkijkt. Tophockey waarbij het er echt om gaat.

Twaalfde man oranje gekleurd
Alle aandacht is zondag 14.45 uur op het Kopje gericht. Een rechtstreekse uitzending op Ziggo en een samenvatting op de NOS, geen sportliefhebber die de wedstrijd kan ontgaan. Laten we er een mooi plaatje van maken en allemaal in Oranje komen. Dat is wat wij met z’n allen kunnen doen om de mannen te laten zien dat we allemaal achter ze staan, de twaalfde man van Bloemendaal.

 

Dames vol aan de bak
Helaas speelt Dames 1 niet thuis, maar in Amsterdam waar ze in het Wagenerstadion hun laatste competitie wedstrijd spelen. Daarna zal het een paar weken duren voordat de play-outs beginnen. De overgangsklasseclubs spelen langer door dan de hoofdklassers. Dat heeft alles te maken met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen. Eerst even geen hockey en daarna weer opstarten en veel oefenwedstrijden spelen. Jorge moet nog vol aan de bak met zijn dames voordat hij het stokje over kan dragen aan de nieuwe begeleiding. We gaan ervan uit dat het mooie wedstrijden worden en een mooie afsluiting. Afscheid nemen we niet van Jorge. Hij blijft verantwoordelijk voor al het hockey bij de jeugd. De laatste maanden is daarvoor al veel geregeld en georganiseerd.

 

Beter worden en winnen
Ook bij Heren 1 is het nieuwe seizoen al maanden een onderwerp waar veel aandacht en tijd naar toe gaat. Zoals elk jaar is er weer een aantal veranderingen. We blijven altijd zoeken, binnen en buiten de club, naar de beste spelers, de beste talenten en het beste team. Elke versterking die in het team past, maakt het team sterker. En het beste team maakt de meeste kans op het kampioenschap. Daar gaat Bloemendaal altijd voor. Zo simpel is het. We trainen niet om te verliezen of om lekker fysiek bezig te zijn. We trainen om beter te worden en te winnen. We zijn geen gezelligheidsclubje maar een tophockeyclub waar het zeker heel gezellig is. Dat kunnen we zondag weer laten zien.

 

Trouwe hoofdsponsor
Zondag zijn ook alle sponsoren er. Zij ondersteunen Bloemendaal en zijn erbij als het spannend wordt. In de tent achter het clubhuis ontvangen we gastvrij de gasten van de hoofdsponsor ABN-AMRO. In de rust wordt de samenwerking met onze trouwe hoofdsponsor voor de volgende drie seizoenen verlengd. Daar zijn we heel blij mee. Net als met alle andere sponsoren. Samen maken we onze dromen en doelstellingen waar.

 

Blijf zondag na Heren 1 nog even op de club. Als toetje krijgt u op KG 1 de wedstrijd van Dames 2. Ze spelen dit jaar heel aantrekkelijk hockey, hebben plezier met elkaar en winnen hun wedstrijden.

Kom allemaal zondag in oranje (op de fiets) naar de club en geniet van al het hockey maar vooral van alle gezelligheid. We gaan er een mooie dag van maken.

Tot zondag,

 

Hendrik Goeman Borgesius

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda