Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
C1 jongens walsen over vaders heen
Afgelopen vrijdag 13 mei speelden de jongens van JC1 misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen: Zij stonden op KG1 tegenover een sterrenensemble aan vaders.

De vaders dachten aan een rondootje 'hooghouden' vooraf wel genoeg voorbereiding te hebben om klaar te zijn voor de wedstrijd van 2 x 20 minuten. Niets bleek minder waar.

Elke vader stond zoveel mogelijk tegenover zijn zoon en er werden dan ook veel familie-duels uitgevochten. Op goal bij de vaders stond de vader van de keeper van JC1. Langs de lijn stonden moeders en broers en zussen. Coach Pepijn Keppel en zus Josianne floten.

Al gauw stonden de zonen voor met 1-0. Toen 2-0. Een kleine tegenstoot 2-1, maar daarna liepen de jongens snel uit naar 7-1 in de tweede helft. Een fraaie tegentreffer (uitgespeelde counter) van de vaders en nog een laatste aanval van de jongens bracht de eindstand op een welverdiende 8-2 voor JC1.

Na afloop werd er nagepraat en gelachen tijdens borrel en BBQ, fantastisch verzorgd door Mathieu. JC1 lichtte de strategie die leidde tot de eenvoudige winst, nog even toe: "We hadden afgesproken veel te bewegen en de bal het werk te laten doen, dat houden jullie toch niet vol. En meteen hoge press spelen wanneer jullie balbezit hadden." Een kind kan de was doen…
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda