Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Fris en zoet het nieuwe seizoen tegemoet met Dames 2
Je kent het vast wel, het jaarlijkse fenomeen zomervakantie. Een moment om tot rust te komen of juist eindelijk eens die ellenlange bucketlist af te werken. Sommigen vertrekken naar een heus paradijs met zon, zee en een prachtig wit zandstrand. Anderen houden van een wat actievere vakantie, gaan cultuur snuiven of lekker de natuur verkennen. Kortom, hockey staat dan even niet meer op nummer 1…

Toch kunt je daar wat aan doen, zeggen wij van Dames 2. Ga bijvoorbeeld op Interrail om de buitenlandse clubs te analyseren. Je weet maar nooit wanneer die internationale carrière aanbreekt dus je kunt je maar beter goed voorbereiden.

Ook is het fijn om te weten dat er vele wetenschappelijke onderzoeken zijn die uitwijzen dat vitamine D wonderen doet als het gaat om de gezondheid. Een zonnige vakantie kan dus geen kwaad en mooi meegenomen is dan ook dat er geen schuldgevoel aan overgehouden hoeft te worden.

Daarbij kun je het tegenwoordig zo bont maken als je wilt zodra het om de teambuilding gaat. Samenwonen hoort daar bijvoorbeeld bij en dat kan dus gewoon met je teamgenoten én in een ware villa te Amsterdam. Dan heb je ook meteen een plek om van te voren gezellig te verzamelen voor een potje hockey in het Amsterdamse bos.

Tot slot is het aan te raden een team samen te stellen dat uit meer dan elf spelers bestaat. Een wissel doet namelijk veel goeds in het heetst van de strijd en zeker als je in een echt studententeam zit. De veterinnen en veteranen kunnen dit vast ook beamen, want met kinderen en werk ben je je tijdschema ook nooit zeker. Daarom hebben wij weer nieuwe talenten gescout voor ons team en komt trainer André Morees ons komend jaar nog beter maken!

Als het goed is moet iedereen nu toch wel een aardig eind komen deze zomer. En mocht dat niet het geval zijn dan zorgt een rondje hardlopen of gewoon een lekker potje hockey met vrienden of vriendinnen er vast ook wel voor dat je helemaal fris en fruitig aan het komende seizoen kunt beginnen. Op naar een mooi, sportief en gezellig nieuw hockeyseizoen!

Fijne vakantie allemaal!
van de speelsters van Dames 2


 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda