Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
G-Hockey sluit met de Special Olympics een fantastisch seizoen af!
Afgelopen seizoen heeft G1 met negen spelers een leuke en vooral sportieve competitie gespeeld, met als eindresultaat een derde plaats. Met de Special Olympics in Nijmegen heeft dit team het seizoen fantastisch afgesloten!

Voor G2 was het een bijzonder seizoen, in een geheel nieuw samengesteld team werd het direct kampioen. Voor onze spelers was dit een unieke ervaring, voor het eerst in hun leven "Kampioen". Het kampioenschap werd behaald in de laatste wedstrijd bij HBS. Onze directe concurrent werd met 0-3 verslagen.

Bij wijze van proef heeft G3 afgelopen seizoen voor het eerst aan de competitie meegedaan. Het bleek voor hen zwaarder dan we dachten, maar gelukkig werd de laatste wedstrijd gewonnen! Voor komend seizoen is voor G3 besloten om niet met de competitie mee te doen en is er door onze trainster Veronique een nieuwe opzet voor de training gemaakt met als doel mogelijk in seizoen 17/18 weer mee te doen aan de competitie.

Afgelopen seizoen hadden we zo'n kleine 30 leden, we hebben meegedaan aan toernooien, we hebben voor de eerste keer, onder bezielende leiding van Mathieu, het 1,2,3, G-kerstdiner gehouden en het seizoen is afgesloten met een familie wedstrijd.

De inzet van onze trainster en jeugdleden was ook afgelopen jaar hartverwarmend. We merken dat de drempel voor jeugdleden om te assisteren bij de trainingen steeds lager wordt. Met ingang van dit seizoen krijgen jeugdleden die twee jaar goed geassisteerd hebben een certificaat, wat zij kunnen gebruiken in hun portfolio.

We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen!

Namens de G-hockeycommissie,
Vickey en Erik.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda