Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Kom je ook naar het spelregelcafé op 15 september?
"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we onze scheidsrechters best wel eens voor bedanken. Zonder scheidsrechters kan er tenslotte niet gehockeyd worden!

HC Bloemendaal doet daarom mee aan de Week van de Scheidsrechter (3-11 oktober). Ook organiseert de club een spelregelcafé om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Wanneer: 15 september van 19.30-21.30 uur
Waar: Clubhuis Hockeyclub Bloemendaal
Voor wie: Iedereen, scheidsrechters, coaches, managers maar óók voor leden en geïnteresseerde ouders zonder kaart!

Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Ieder café wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.

Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan aan voor het spelregelcafé via https://nl.surveymonkey.com/r/scheidsbedankt )

De aanwezige scheidsrechters worden op deze avond extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget.
Mocht je verhinderd zijn, dan kun je ook naar een ander spelregelcafé gaan bij een vereniging in de buurt. Bij aanmelding kun je kiezen uit de verschillende data/cafés.

Hopelijk tot ziens tot de 15e!

Namens de arbitragecommissie

Erik van der Vegt
Monica van Waesberghe

 
Bijlage: scheidsbedankt(1).jpg
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda