Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: 'Het hockeyleven komt weer op gang'

Hopelijk heeft iedereen een fantastische zomer gehad. Langzamerhand komt het hockeyleven weer op gang. De topteams zijn al bezig sinds vorige week, maar vanaf komende maandag gaat alles weer beginnen! Aanstaande zaterdag beginnen we met de Kick Off en het belooft fantastisch weer te worden!

 

 

Trainingsschema en wijzigingen

Vanaf maandag starten alle veldtrainingen en verwachten wij een hoge trainingsopkomst! Het trainingsschema staat onderaan in de bijlage. Deze week zullen er vast wat kinderziektes wat betreft het schema naar boven komen, maar die hopen we zo snel mogelijk op te lossen! Veel trainers krijgen pas aanstaande maandag of dinsdag hun schoolrooster, dus pas over twee weken zullen alle trainers op de teams definitief zijn! Ook hopen we geen teams meer te wisselen qua tijdstip en dag. De wissel die er wel plaats gevonden heeft is:

 

 

Dinsdag MB5 1800-1900 uur

 

Dinsdag JA4 1900-2000 uur

 

Vrijdag MB2 1645-1745 uur

 

Vrijdag MB1 1745-1900 uur

 

 

Trainers gezocht!

Ondanks dat het trainingsschema voor het grootste gedeelte vast staat, zijn we nog wel op zoek naar een paar trainers! Vooral op de woensdag om 13.15 uur en om 14.30 uur. Ook op andere dagen zijn er nog mogelijkheden. Ben je minimaal 15 jaar oud en lijkt het jou leuk om training te geven? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. We zoeken zowel trainers die onder begeleiding training geven, als trainers die zelfstandig training kunnen geven!

 

 

Oefenveldje vernieuwd

De afgelopen weken is het kleine veldje tussen veld 1 en veld 2 vernieuwd. Op deze manier kunnen we dit veldje echt in gaan zetten voor trainingsdoeleinden! In eerste instantie zal het gebruikt worden voor alle keeperstrainingen, zodat alle keepers op een waterveld keeperstraining zullen krijgen!! Alle keeperstrainingen gaan starten in de week van 5 september. Het schema hiervan zal volgende week gepubliceerd worden! De keepers van de week staan gepland op de woensdag van 15.30-16.30 uur op veld 4.

 

 

Veel plezier bij de Kick-Off.

 

Jorge Nolte

 
Bijlage: Trainingschema 2016-2017 voor de site.xlsx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda