Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 22 mei 2022
Tijd T/U Team Tegen team
16:40 Uit H35B HC Athena H35A
Teampresentatie H1 en D1 voor Sponsoren, Wingsleden en Boezemvrienden

Op 8 september ontvangt het bestuur van HC Bloemendaal, samen met hoofdsponsor ABN AMRO, sponsoren, wingsleden en boezemvrienden voor de teampresentatie van Heren 1 en Dames 1. De bijeenkomst start om 20.00 uur in het clubhuis.

 

Deze avond wordt kennis gemaakt met de selecties, die onder leiding van Michel van den Heuvel en Teun de Nooijer, staan te popelen om het nieuwe seizoen te starten. Niet alleen bekende gezichten die al langere tijd voor onze mooie club uitkomen, maar ook de verse aanwas met enkele buitenlandse spelers stellen zich graag voor.

 

Een aantal van de spelers heeft al geschitterd op de Olympische Spelen. In het Nederlandse herenteam waren dat Jaap Stockmann, Rogier Hofman en Glenn Schuurman. Jammer genoeg grepen zij net naast de medailles. Blake Govers kwam uit voor Australiƫ, Florian Fuchs behaalde brons met het Duitse team en Manu Stockbroekx won een zilveren medaille met Belgiƫ. Ondanks de teleurstelling dat de Nederlandse dames de finale verloren hebben, sleepten de nieuwe Bloemendaal speelsters Kate Walsh en Helen Richardson voor Groot Brittaniƫ een fantastische gouden medaille in de wacht.

 

Ook topfotograaf Koen Suyk, winnaar van de sportfoto van het jaar in 2015, zal aanwezig zijn. Door middel van zijn prachtige fotoreportage zullen de Olympische Spelen in beeld gebracht worden.

 

Kortom, het belooft een mooie avond te worden waar naast de Olympische verhalen ook de ambities voor het komende seizoen uit de doeken gedaan zullen worden.

 

Aanmelden kan via [email protected]

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda