Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Bitjes happen tijdens kick-off op 4 september
Sinds hockeyseizoen 2015 is het voor iedereen verplicht om tijdens de trainingen en wedstrijden een gebitsbeschermer te dragen.

HCB organiseert daarom samen met Sport Preventie TandLetsel (SPTL) op zondag 4 september 2016 tijdens de senioren kick-off een ‘hapdag’ op de club. Tijdens deze hapdag kun je een afdruk laten maken voor een professionele gebitsbeschermer of je kunt je huidige bitje laten aanpassen, indien nodig. 

SPTL is aanwezig van 11.00-13.00 uur. Je kunt je aanmelden via http://shop.gebit.nl, zodat je snel aan de beurt bent. Na het aanmelden ontvang je via de mail meer informatie. Zonder aanmelding helpt SPTL je uiteraard ook graag verder, het kan dan alleen iets langer duren. Aanmelden is dus aan te raden voor een snelle doorstroming. 

Onderaan in de bijlage kun je de flyer bekijken met alle informatie zoals de verschillende types gebitsbeschermers. Zo zijn er gebitsbeschermers voor het melkgebit, wisselgebit, beugels, uitgewisseld gebit en reserve gebitsbeschermers (boil- and- bite). Nu ook verkrijgbaar, club bitje!!


 
Bijlage: Bloemendaal_04-09-2016.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda