Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
TD nieuws: 'prachtige weken'

Als je de afgelopen weken naar het weer keek dan dacht je toch echt in de lente te zijn beland. Ongelooflijk wat een heerlijk hockeyweer is het geweest. Eind september staat iedereen op zaterdag in zomerse kleren en een zonnebril op de neus naar mooie wedstrijden te kijken.

De competitie is inmiddels in volle gang. Alle teams hebben inmiddels drie wedstrijden gespeeld en de A1, B1 en C1 zelfs al vier. Nog twee wedstrijden en dan zijn de indelingen voor na de herfst bekend. De ABC teams komen in een poule van acht, waar ze de rest van het jaar in zullen blijven. In de andere categorieën vindt na de winterstop nog een herindeling plaats.

 

Trainingsschema nog niet compleet

Zoals eerder gememoreerd hebben we helaas ons trainingsschema nog pas voor 95% gevuld. We zijn druk bezig om de laatste plekjes te vullen. Vooral voor maandag 15:45 uur, donderdag 15:45 uur en donderdag 20:00 uur zijn we nog op zoek naar trainers. Mocht jij interesse hebben, stuur dan een mail naar [email protected]. Ewout is daarnaast druk bezig om de nieuwe jonge trainers de fijne kneepjes van het vak te leren. Graag willen we het trainingscorps naar een hoger niveau tillen. Het is goed om met zijn allen kritisch te blijven, maar geef de trainers ook de tijd om zich verder te ontwikkelen.

 

 

Nieuwe hesjes

Sinds een paar weken hebben we mooie nieuwe hesjes. Ook heeft Jules haken opgehangen, waar we ze elke dag uit kunnen hangen, zodat de hesjes veel langer fris blijven. Zeker als het geregend heeft is dit een must!

De afgelopen weken is weer gebleken dat we nog steeds veel ballen kwijtraken. Sinds een paar weken hebben we nieuwe dimple ballen van Broni. Als u deze ballen vindt, gooi die dan aub terug op de velden of in de grijze bak bij de ‘Winkel’! Het is in ieders belang dat we met veel ballen kunnen trainen!! Wat betreft de kliko’s met ballen. We hebben vier bakken voor de jeugd die na de laatste jeugdtraining in het materiaalhok terug gezet dienen te worden. De senioren hebben hun eigen bakken en worden dus niet geacht met de jeugdballen te trainen!!

 

De jongens

JA1 zit in een spannende poule. Afgelopen zaterdag speelde de mannen een goede wedstrijd en wonnen mede door twee goals van Klaas met 5-0 van Rood-Wit. Zaterdag as wacht de topper tegen Amsterdam. Succes mannen. JA2 staat fier aan kop na drie overwinningen. Dit keer werd Hoorn met 4-0 verslagen, al was aan de reacties van de mannen te zien dat ze er de laatste minuten nog graag een paar in hadden geschoten. JA3 won met 2-0 van de Kraaien. Dit was hun eerste overwinning na twee gelijke spelen. JA4 ging helaas met 3-1 ten onder tegen IJburg. JA5 boekte een mooie 2-1 overwinning op koploper Alliance. 

JB1 speelde een stroeve wedstrijd tegen Rood-Wit en zodoende werd er met 1-1 gelijk gespeeld. De mannen konden wel iets lijden, want de eerste drie wedstrijden werden met overmacht gewonnen. JB2 beleefde onder de nieuwe coach Thom Maessen een monsterscore, want er werd met 9-2 van HIC gewonnen. Ook JB3 draait heel goed, want er werd voor de derde keer gewonnen! JB4 en JB5 mochten met elkaar de degens kruizen. Heel gek om tegen je eigen club te spelen. JB4 liet in de eerste helft zien dat ze de betere partij waren, maar de tweede helft hield JB5 goed stand en die werd gelijk gespeeld! 

JC1 speelde een solide wedstrijd tegen concurrent Pinoke. Het werd een mooie 3-0 overwinning, waardoor de mannen voor 90% zeker zijn van het behalen van de IDC-1 competitie! Ook JC2 doet het waanzinnig goed. De eerste drie wedstrijden werden overtuigend gewonnen! JC3 haalde een bizarre overwinning. Het arme IJburg werd met 17-0 afgedroogd. JC4 liep tegen hun eerste nederlaag op. Er werd nipt met 2-1 verloren van HIC. JC5 is lekker op dreef. Dit keer werd er met 7-4 gewonnen van Haarlem. 

JD1is onder leiding van Vincent Opgelder goed aan de competitie begonnen. Na twee eerdere overwinningen werd nu HBS met 10-3 aan de kant geschoven. JD2 speelde een spannende wedstrijd tegen Amsterdam. Was het vlak voor tijd bijna 1-1….helaas ging de bal er niet in en andere kant wel, zodat er met 2-0 werd verloren. JD3 pakte hun eerste puntje door met 1-1 gelijk te spelen tegen AMVJ.JD4 pakte een hele knappe 3-2 overwinning op Qui Vive. JD5 kon het helaas niet bolwerken tegen koploper AMVJ.

 

De meiden

MA1 had een zure middag. De meiden speelden de topper tegen Pinoke en die werd helaas nipt met 1-0 verloren. De meiden kregen op het laatst nog een uitgelezen mogelijkheid dmv een strafbal, maar helaas wilde die er niet in. Succes meiden komende weken! MA2 stond lang achter tegen Hurley, maar gelukkig tikte Julia vlak voor tijd de verdiende 1-1 erin! Ook MA3 deelde de punten met Saxenburg. MA4 verloor nipt met 3-1 van Hoorn. MA5 deed wel goede zaken door Hisalis met 9-3 te verpulveren. 

MB1 had een top middag, want er werd met 4-1 (drie goals van Britt!) van Bennebroek gewonnen en concurrent Hurley liet zich verschalken door Rood-Wit! Door deze resultaten is MB1 voor 90% zeker van de landelijke competitie. MB2pakte de eerste punten van het seizoen door Hurley met 1-0 te verslaan. MB3 was net niet opgewassen tegen Myra en verloor met 3-2. MB4 verloor de topper tegen AMVJ helaas met 4-2. MB5 won met maar liefst 5-1 van HIC. MB6 trok helaas met dezelfde score aan het kortste eind. 

MC1 speelde een ontzettende spannende wedstrijd tegen Hurley. Vlak voor tijd scoorde onze dames de welverdiende 2-2. MC2 was helaas niet opgewassen tegen Amstelveen. MC3verloor in een doelpuntrijk duel met 3-5 van Hoorn. MC4, MC5 en MC6hebben het zwaar in de competitie. Hopelijk pakken jullie dit weekend een puntje! MC7 boekte hun derde overwinning op rij door Westerpark te verslaan! 

MD1blijft goed bezig. Dit keer won het team van Jasper Brinkman overtuigend met 6-0 van Athena. MD2 en MD3 zitten in een hele pittige poule. Hopelijk staat jullie komend weekend een spannende wedstrijd te wachten. MD4 verloor de strijd om de koppositie met Rood-Wit met 3-2. MD5 kon het helaas niet bolwerken tegen Abcoude. MD6 speelde met 2-2 gelijk tegen Purmerend. MD7 was helaas niet opgewassen tegen HBS.

 

Ouders buiten het veld!

Afgelopen zaterdag was ik op veld 3 om naar de 2e jaars E jeugd te kijken. Het viel mij op dat er weer ontzettend veel ouders op het veld stonden en ook kinderen die op hun wedstrijd aan het wachten waren. Ik wil graag dat alleen de spelers en de staff op het veld staan en alle andere toeschouwers buiten het veld. Overal is nu kunstgras om het veld gelegd, zodat iedereen overal kan staan!! Alvast bedankt voor alle medewerking!!

 

Tot op de velden,

Jorge Nolte

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda